Μητέρα ενός υγιέστατου αγοριού είναι από την περασμένη Παρασκευή η 39χρονη γυναίκα που έζησε έναν τρομακτικό εφιάλτη στις 23 Αυγούστου, όταν ένας 31χρονος τοξικομανής εισέβαλε ξαφνικά στο μίνι μάρκετ όπου εργαζόταν στην Κω και την χτύπησε τρεις φορές με μαχαίρι στην πλάτη!

Παρά την περιπέτεια που έζησε, η εγκυμοσύνη της δεν παρουσίασε επιπλοκές και έφερε στο κόσμο το παιδί της στο νοσοκομείο του νησιού. Μωρό και μητέρα χαίρουν άκρας υγείας και η παρουσία του νέου μέλους θα κάνει την οικογένεια και την ίδια την μαμά να ξεπεράσουν πιο εύκολα τον τρόμο που έζησαν από την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ενώ κυοφορούσε το έξι μηνών έμβρυο.

Ο δράστης εντοπίστηκε μέσα στο νοσοκομείο από έναν αυτόπτη μάρτυρα του παρ’ ολίγον τραγικού περιστατικού, ο οποίος τον αναγνώρισε όταν διακομίστηκε λόγω υπερβολικής κατανάλωσης χαπιών στο ίδιο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η τραυματισμένη μητέρα!

Οι αστυνομικο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, έδειξαν την φωτογραφία του στην 39χρονη που τον αναγνώρισε ανεπιφύλακτα κι έτσι συνελήφθη και ανακρίθηκε, αλλά δεν θυμόταν το παραμικρό!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook