Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας άντρας που εξαιτίας της ζήλειας του χορηγούσε σε καθημερινή βάση στη γυναίκα του στεροειδή, ώστε να πάρει βάρος και να μείνει σπίτι να φροντίζει τα δυο τους παιδιά.

Ο Dalwara Singh, έδινε μικροποσότητες από στεροειδή στην ανυποψίαστη γυναίκα του μέσω ποτού και φαγητού. Το αποτέλεσμα ήταν η γυναίκα να γεμίσει τρίχες στο σαγόνι, στα μάγουλα ακόμα και στην πλάτη.

Όταν η κατάσταση επιδεινώθηκε με τρίχες να πέφτουν από το τριχωτό της κεφαλής και εμφανή ερεθισμό σε όλο της το σώμα, η Jaspreet Singh Gill ζήτησε να επισκεφτεί κάποιο γιατρό, αλλά ο σύζυγός της το απαγόρευσε.

Όταν η γυναίκα παραπονέθηκε ότι το φαγητό, το οποίο ξαφνικά άρχισε να ετοιμάζει για αυτήν ο σύζυγός της, είχε πικρή γεύση, αυτός της είπε ότι το έφτιαξε ειδικά για αυτήν.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/02/article-2056537-0EA27D0800000578-549_233x423.jpgΩστόσο, μια μέρα η έφηβη κόρη του ζευγαριού είπε στη μητέρα της ότι άκουσε τον πατέρα της να ανακατεύει κάτι, χρησιμοποιώντας γουδοχέρι στην κρεβατοκάμαρα.

Η γυναίκα κατάφερε να ανοίξει ένα κλειδωμένο ντουλάπι του άντρα της και βρήκε σ΄αυτό αναβολικά χάπια κι έτσι κάλεσε την αστυνομία.

Η περίεργη υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου ο Singh υποστήριξε ότι έδινε τα χάπια στην σύζυγό του, μόνο και μόνο για να παχύνει και να μένει στο σπίτι να μαγειρεύει και να φροντίζει τα παιδιά τους.

Το δικαστήριο, όμως, δεν πείστηκε, αφού ο σύζυγος είχε στο παρελθόν επιτεθεί στην Singh λεκτικά και σωματικά και έτσι καταδικάστηκε σε φυλάκιση 1 έτους με αναστολή για δύο χρόνια υπό αστυνομική επίβλεψη. Παράλληλα, θα παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας μετά από δικαστική εντολή.