Ακόμη ένα ραντεβού προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα που ταλαιπωρεί την ΠΑΕ ΟΦΗ με τα αδέρφια Βατσινά παίχθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι όπου πραγματοποιήθηκε ακόμη μια συνάντηση εκπροσώπων του ΟΦΗ με τον Φανούρη Βατσινά στα γραφεία του τελευταίου στο εργοστάσιο του στην Τύλισο.

Παρόντες από πλευράς ΟΦΗ ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Βασίλης Ξημέρης , ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αντώνης Κουτάντος και το μέλος του δ.σ Κώστας Τουγλής.

Η αντιπροσωπεία του ΟΦΗ έκανε μια νέα βελτιωμένη πρόταση στον Φανούρη Βατσινά προτείνοντας του εγγράφως να του καταβληθούν 300.000 ευρώ μέχρι τον Απρίλιο του 2012 σε τρεις ισόποσες δόσεις των 100.000 ευρώ (την πρώτη στις 30 /11/2011, την δεύτερη στις 30/01/2012 και την τρίτη στις 30/04/2012).

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα με τον Φανούρη Βατσινά να τονίζει ότι θα δώσει την απάντησή του σήμερα το βράδυ (03/11), αφότου πρώτα μεταφέρει την έγγραφη πρόταση και στον αδερφό του Μανόλη και πάρουν από κοινού την απόφαση για το αν την αποδέχονται ή όχι.

Στις τάξεις των «ασπρόμαυρων» υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι η απάντηση θα είναι θετική και θα βρεθεί η«χρυσή» τομή σ’ ένα πολύ φλέγον ζήτημα, πολύ νωρίτερα από την κύρια δίκη που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου.

Άπαντες ωστόσο περιμένουν το βράδυ της Πέμπτης (3/11) την απάντηση των αδερφών Βατσινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook