Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ανέφερε στις δηλώσεις της μετά το νικητήριο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ η πρόεδρος του σωματείου, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Η κ. Μυλωνάκη αφιέρωσε μάλιστα τη νίκη στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Χανίων, αναφέροντας πως χωρίς τη συνδρομή του δεν θα είχαν έρθει ούτε νίκες για τον Ν.Ο. Χανίων, αλλά δεν θα υπήρχε ούτε καν πισίνα:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα πάει καλά αγωνιστικά. Τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και όσες έχουμε πετύχει έως τώρα, τις αφιερώνουμε εκτός από τους Χανιώτες, τους παίκτες και τον προπονητή του Ν.Ο.Χ., προς σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Χανίων που χωρίς τη δική του συνδρομή, να είσαστε βέβαιοι ότι ούτε νίκες θα είχαμε ούτε καν πισίνα!», τόνισε η κ. Μυλωνάκη, που συνέχισε λέγοντας: «Έχει γίνει μία πάρα πολύ μεγάλη και φιλότιμη προσπάθεια από το δήμο Χανίων έτσι ώστε να τροφοδοτείται η πισίνα με πετρέλαιο. Η επάρκεια όμως, ξέρετε, είναι περιορισμένη… Ο καιρός είναι δύσκολος και ο χειμώνας μεγάλος… Ειδικά φέτος, ήρθε πολύ πιο νωρίς απ’ ό,τι άλλες χρονιές. Οι συνθήκες γίνονται κάθε μέρα όλο και πιο δύσκολες. Δεν ξέρω πραγματικά ποια θα ‘ναι η συνέχεια. Θέλω να ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια λύση και ότι η ΓΓΑ, ο δήμος Χανίων και όλοι οι φορείς, θα ενδιαφερθούν πραγματικά για το ναυταθλητισμό» και συνέχισε τονίζοντα ότι: «Οι εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Χανίων είναι ίσως από τις πιο σωστές που υπάρχουν στην Κρήτη και την Ελλάδα, με τρεις πισίνες. Αυτή η 50άρα πισίνα είναι η μοναδική που αυτή τη στιγμή λειτουργεί στην Κρήτη! Είναι η έδρα της ομάδας της Α1 ανδρών και της Α1 γυναικών του Ρεθύμνου. Είναι η πισίνα όπου αγωνίζονται παιδιά τα οποία πέρσι έφεραν μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα πρωταθλήματα. Στην κολύμβηση, στη συγχρονισμένη κολύμβηση και στην τεχνική κολύμβηση. Είναι κρίμα πραγματικά να βρεθούμε την επόμενη εβδομάδα στην κατάσταση που θα πούμε και πάλι \”τι γίνεται;\”. Κάθε εβδομάδα λέμε το ίδιο. Προσπαθούμε με χίλιους τρόπους να βάλουμε έστω και λίγο πετρέλαιο στις δεξαμενές. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων έκανε ό,τι μπορούσε. Δε νομίζω ότι μπορούμε πλέον οικονομικά να συνδράμουμε άλλο. Θέλουμε την ευαισθητοποίηση όλων! Και των Χανιωτών και των φορέων, έτσι ώστε να βγάζουμε έναν-έναν τους μήνες. Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά όχι μόνο για τον αθλητισμό ή τα κολυμβητήρια αλλά για όλους μας. Ας μην αφήσουμε τον πολιτισμό και τον αθλητισμό να μαραθούν μαζί με όλα τα υπόλοιπα»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook