Έξι είναι πλέον οριστικά οι απουσίες που μετράει ο Νίκος Καραγεωργίου για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Ο Μάριο Μπούντιμιρ αν και ανέβασε στροφές στην προπόνηση της Πέμπτης δεν κατάφερε να επιστρέψει πλήρως στο κανονικό πρόγραμμα και έτσι τίθεται νόκ – άουτ από το παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου αφού ο τεχνικός του Εργοτέλη από την μία δεν θέλει να ρισκάρει την συμμετοχή του Κροάτη ενώ από την άλλη υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος μετά το ματς με τον Παναιτωλικό και ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα μπορέσει να επανέλθει απόλυτα υγιείς.

Με δεδομένες λοιπόν τις απουσίες των τραυματιών Αθανασίου, Ρομάνο , αλλά και των τιμωρημένων Πίρσον , Φραγκουλάκη και Χίμπλιγκερ τα κουκιά είναι μετρημένα σχετικά με τον καταρτισμό της αρχικής ενδεκάδας που θα έχει μια αναγκαστική αλλαγή με τον Κουτσιανικούλη να παίρνει τη θέση του τραυματία Ρομάνο στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Ο Καραγεωργίου μιλώντας στους παίκτες τους για τον αγώνα που έρχεται τους ζήτησε να δείξουν ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς παρά τη νίκη, η ομάδα του δεν έπιασε την απόδοση που μπορεί, κάτι το οποίο λένε σε μεταξύ τους συζητήσεις και αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές.

Οι κιτρινόμαυροι θα κορυφώσουν την προετοιμασία τους με προπόνηση η οποία θα γίνει την Παρασκευή στις 3:30 το απόγευμα και θα την ολοκληρώσουν το Σάββατο το πρωί, οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή για την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook