Σε μια από τις πιό κρίσιμες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, κάποιοι έδειξαν πώς πραγματικά αντιλαμβάνονται τις έννοιες της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας!

Η μετάδοση της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ από την Βουλή διακόπηκε αιφνιδιαστικά και έτσι οι πολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις τοποθετήσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης!

Η Νέα Ελληνική Τηλεόραση μετέδωσε μόνο την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, την παρέμβαση της κυρίας Άννας Διαμαντοπούλου και την σύντομη ομιλία του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού επί των Οικονομικών, η μετάδοση διακόπηκε!

Επισήμως, οι άνθρωποι της κρατικής τηλεόρασης διαβεβαιώνουν το protothema.gr ότι η διακοπή της μετάδοσης οφείλεται στη Βουλή. Το κανάλι της Βουλής μεταδίδει, αντί της κρίσιμης Κο, …όπερα!

Με αυτό το τηλεοπτικό πραξικόπημα, οι Έλληνες πολίτες στερήθηκαν το δικαίωμα της ενημέρωσης για όσα συμβαίνουν στη Βουλή. Λες κι αυτή η κρίση δεν αφορά τους πολίτες! Λες και οι Έλληνες είναι \”εξουσιοδοτημένοι\” να παρακολουθούν μόνο όσα λέει ο πρωθυπουργός!

Επειτα από την πρωτοφανή επιχείρηση φίμωσης των διαφωνούντων βουλευτών, οι τηλεθεατές δεν έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν τι λένε οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Έτσι ουδείς μπόρεσε να ακούσει την κυρία Βάσω παπανδρέου να υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου και ότι απαιτείται άμεσα η λήψη πρωτοβουλιών!

Είναι απλώς ενδεικτικό της λογικής και της νοοτροπίας που διέπει τους υπεύθυνους, την ώρα που το κανάλι της Βουλής χρηματοδοτούν οι φορολογούμενοι με μερικά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο,,,

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook