Πραγματικός χαμός έχει γίνει με την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Εθνικού με τον ΕΓΟΗ για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ.

Το ματς είχε αρχικά οριστεί να γίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι στο Μαρτινέγκο που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Εθνικός όμως το γεγονός ότι στις 2 το μεσημέρι δίνει παιχνίδι η γυναικεία ομάδα του Εργοτέλη ανάγκασε την ΕΠΣΗ να μεταθέσει το ματς για τις 4.30 το απόγευμα στο ίδιο γήπεδο με το δεύτερο ημίχρονο να διεξάγεται υποχρεωτικά υπό το φως των προβολέων.

Η ομάδα της ΕΓΟΗ όμως δεν δέχτηκε την αλλαγή της ώρα στο ματς και έτσι η ΕΠΣΗ με νέα απόφαση της όρισε το παιχνίδι για τις 3 το μεσημέρι όχι όμως στο γήπεδο του Μαρτινέγκο αλλά σε αυτό του Ηροδότου στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η απόφαση προκάλεσε την έντονη αντίδραση αυτή την φορά του Εθνικού, καθώς το θεωρούν αλλοίωση πρωταθλήματος, με το να γίνει ο αγώνας σε άλλο γήπεδο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ζερβός έλεγε ότι η ομάδα δεν θα πάει ν’ αγωνιστεί αν είναι το παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο Ηροδότου. Σύμφωνα με την τοποθέτηση του γενικού αρχηγού της ομάδας, Κώστα Μαυράκη, το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει η ΕΠΣΗ είναι να ορίσει τον αγώνα την Κυριακή στις 15:00 στο Μαρτινέγκο.

Η τύχη του αγώνα δηλαδή το που θα γίνει και το πότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook