Η Πρωτοβουλία Αγώνα Πολιτών Βραχνεΐκων – Καμινίων – Ροϊτίκων – Τσουκαλεΐκων εξέδωσε ανακοίνωση, δηλώνοντας την αντίστασή της σε όλα τα χαράτσια και γνωστοποιώντας τη συγκέντρωση πολιτών, που προγραμματίζει την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στο καφενείο «Διαγόρας» των Βραχνεΐκων.

Η ανακοίνωση:

«Συμπολίτες, η κυβέρνηση με τις προσταγές της Τρόικα, επιβάλλει, φτώχεια, ανεργία, λεηλασία μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα της υγείας, της παιδείας, ανθρώπινα δικαιώματα και εκχωρεί την Εθνική μας κυριαρχία. Δεν μπορούμε να το δεχτούμε. Δεν θυσιάζουμε όσα με κόπους, θυσίες και αγώνες χρόνων κερδίσαμε, για να κερδίζουν κάποιοι εκμεταλλευτές εκατομμύρια. Δεν αντέχουμε την ανεργία, και τη βαρβαρότητα της φτώχειας. Δεν δεχόμαστε να υποθηκεύεται το μέλλον των παιδιών μας, και να ξεπουλιέται ο μόχθος των εργαζομένων.

Δεν χρωστάμε χαράτσια αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος ή χαράτσι ακίνητης περιουσίας. Δεν υποκύπτουμε στον εκβιασμό και την απειλή της διακοπής του ρεύματος. Δεν θα πληρώσουμε κανένα χαράτσι. Δεν θα μας εξοντώσουν. Θ\’ αντισταθούμε αποφασιστικά, μέσα από συλλογικές δράσεις, με αλληλοϋποστήριξη και αλληλεγγύη, για να μη μείνει κανένας μόνος του, κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα, κανείς συνάνθρωπος πεινασμένος.

Σας καλούμε όλους για ανταλλαγή απόψεων, οργάνωση δράσεων αντίστασης και αλληλεγγύης, την Κυριακή 06-11-2011 στα Βραχνέικα, στο καφενείο «Διαγόρας» (πέτρινο) στο κέντρο του χωριού απέναντι από το περίπτερο. Φτιάχνουμε τα δικά μας στηρίγματα, λέμε όχι σε ψεύτικους και αυτόκλητους σωτήρες, στην απελπισία, την απογοήτευση και την αδιαφορία.

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε.

Ενημέρωση – οργάνωση – αντίσταση

Λέμε όχι στα χαράτσια»

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook