Αισιόδοξοι εμφανίζονται σε δηλώσεις οι παίκτες της Ρόδου ενόψει του αγώνα στο Μάλεμε με τον Πλατανιά. Παράδειγμα ο Θωμάς Μπιμπίρης ο οποίος ναι μεν παραδέχτηκε την αξία του Πλατανιά αλλά από την άλλη τόνισε ότι η ομάδα του δεν φοβάται κανένα… Πλατανιά και ότι το ματς της Κυριακής εξαρτάτε από την απόδοση της Ρόδου.

Ο 26χρονος στόπερ μίλησε ακόμα για την ψυχολογία της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο νέο τεχνικό του Ρόδου, Δημήτρη Σπανό.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Πλατανιά: «Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα το έλεγα κι εγώ με τη σειρά μου …ντέρμπι. Όλα όμως θα κριθούν από τη δική μας απόδοση. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε το συγκεκριμένο, που σίγουρα έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. Είναι ίσως ένα από τα σημαντικότερα ματς και γνωρίζουμε καλά πως με θετικό αποτέλεσμα, θα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τις διαφορές με το ματς του πρώτου γύρου: « Σίγουρα θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Στο ματς του πρώτου γύρου, ήταν πολύ νωρίς για συμπεράσματα, όσον αφορά και στις δύο ομάδες. Για τον αντίπαλο, μπορώ να πω ότι περιμένουμε να έχει ένα εντελώς διαφορετικό προφίλ. Υπήρξαν σημαντικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, ενώ τα αποτελέσματα έδειξαν πως έχει βρει για τα καλά τη συνοχή του. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το που θα κριθεί το ματς: «Δεν πιστεύω πως θα είναι από τα παιχνίδια που θα κριθούν στη μία φάση. Άλλωστε και οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να παίξουν ποδόσφαιρο, γιατί χρειάζονται και θέλουν τη νίκη».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρόδος: «Η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Η ανατροπή στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αίαντα Σαλαμίνας, ήταν ευεργετική. Το ρόλο της παίζει και η έλευση του νέου προπονητή. Όλα συμβάλλουν. Το αποτέλεσμα όμως είναι πως βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Είτε λέγεται Πλατανιάς, είτε όχι…».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook