Κάλεσμα ανθρωπιάς, προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ανταπόκριση στον φιλικό φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης, που διεξάγεται το Σάββατο 5/11/2011, στις 18.00, στο Κλειστό Στάδιο του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων απηύθυναν σήμερα, Παρασκευή 4/11/2011, εκπρόσωποι του Δήμου Χανίων, της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου και των συμμετεχόντων στον αγώνα.

Όπως επισημάνθηκε στο πλαίσιο Συνέντευξης Τύπου, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, το ποσό, που θα συγκεντρωθεί από τις προσφορές όσων παρακολουθήσουν τον αγώνα των πρωταθλητριών ομάδων εργασιακού Χανίων και Ρεθύμνου, θα διατεθεί για τις ανάγκες του συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας & Αποκορώνου.

«Δυστυχώς οι ανάγκες της κοινωνίας μας σε συνδυασμό με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα υποχρεώνουν τον Δήμο Χανίων με επικεφαλής την Εκκλησία να συνδράμει στο θέμα των συσσιτίων», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού, Δημήτρης Λειψάκης.

Ο κ. Λειψάκης μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες στον αγώνα από τα Χανιά και το Ρέθυμνο, οι οποίοι, όπως τόνισε, συμβάλλουν από τη δική τους πλευρά, ώστε να  γίνει η κοινωνία μας πιο ανθρώπινη.

«Γιορτή» χαρακτήρισε τον αγώνα μπάσκετ ο εκπρόσωπος της πρωταθλήτριας ομάδας εργασιακού Χανίων, Μανώλης Γλεντουσάκης. «Ο χαρακτήρας του αγώνα είναι καθαρά φιλανθρωπικός, αφού στοχεύει στη στήριξη μερίδας του κοινωνικού ιστού, που αντιμετωπίζει προβλήματα διαβίωσης» τόνισε ο κ. Γλεντουσάκης.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου και ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης, Δαμασκηνός, επικροτούν την πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων και των ανθρώπων, που αποτελούν τις ομάδες Χανίων και Ρεθύμνου», δήλωσε από την πλευρά του ο Αρχιμανδρίτης, Δαμασκηνός Λιονάκης. Όπως γνωστοποίησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης στην παρούσα φάση από το συσσίτιο, το οποίο αποτέλεσε έργο και έμπνευση του Μητροπολίτη Δαμασκηνού, διανέμονται 420 μερίδες φαγητού με ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook