Το μεγάλο επιθετικό όπλο του ΟΦΗ ο Βαγγέλης Μάντζιος θα είναι παρών στην αναμέτρηση της κρητικής ομάδας το Σάββατο (5.15 μ.μ Novasports 2) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο 28χρονος επιθετικός που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση που έγινε την Παρασκευή το πρωί και ο Νίκος Αναστόπουλος τον πήρε στην αποστολή που επέλεξε μετά το τέλος της προπόνησης. Ο Μάντζιος θα δοκιμάσει στην προθέρμανση πριν το ματς με τον Πανιώνιο το πόδι του και αν όλα πάνε καλά θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας στην κορυφή της επίθεσης.

Από την 20μελη αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης αποκλείστηκαν οι τραυματίες Μποντόρ, Σόουζα, Πίτσος, Βάντο, Μπούρμπος και Χαριτωνίδης.

Η αποστολή του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο αποτελείται από τους : Βεζυρίδη, Κάρολ, Μπουλούτ, Σουμπίνιο, Κάλαϊτζιτς, Κατάϊ, Χόρχε Λόπεθ, Ζόρντι Λόπεθ, Σίσιτς, Ουκάρ, Βερόν, Γαλανόπουλο, Γεωργίου, Ζαχαράκη, Ζορμπά, Καμπάνταη, Μάντζιο, Παπουλή, Ρόβα και Ταυλαρίδη.

Με αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα

Όσον αφορά τα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο η απουσία του Μποντόρ αλλά και οι επιστροφές των Σουμπίνιο και Παπουλή θα φέρουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα σε σχέση με το ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη , στην οποία αναμένεται να συμπεριληφθούν οι Βερόν, Σουμπίνιο και Παπουλής.

Σε διάταξη 4-2-3-1 μια πιθανή ενδεκάδα για τον ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη είναι αυτή με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια , στην τετράδα της άμυνας δεξιά τον Γαλανόπουλο, αριστερά τον Μπουλούτ, και στο κέντρο τους Ταυλαρίδη και Γεωργίου. Στη μεσαία γραμμή τα δύο αμυντικά χάφ θα είναι ο Κάλαϊτζιτς με τον Βερόν η τον Ρόβα, ενώ πιο μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο Σουμπίνιο που θα έχει στα δεξιά του τον Χόρχε Λόπεθ , αριστερά του τον Παπουλή ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μάντζιος . Αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Μάντζιος τότε την θέση του στην γραμμή κρούσης της κρητικής ομάδας θα πάρει ο Λεωνίδας Καμπάνταης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook