Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ο Απόστολος Παπουτσάκης στο καθιερωμένο μήνυμα του πριν από κάθε αναμέτρηση του Εργοτελη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου ήταν για ακόμη μια φορά ενωτικός επισημαίνοντας ότι «Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει ακόμα μια απόδειξη ότι ο Εργοτέλης είναι ενωμένος και κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο ισχυρός».

Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας ανέφερε για ακόμη μια φορά ότι η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης ήταν η απάντηση σε όσους αμφισβήτησαν την ομάδα και προσπάθησαν να την απαξιώσουν ενώ κάλεσε τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά στο μήνυμα του ο Απόστολος Παπουτσάκης τονίζει :

«Το νικηφόρο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης απέδειξε πολλά και έδειξε το δρόμο για τη συνέχεια.
Απέδειξε ότι όταν είμαστε συσπειρωμένοι όλοι όσοι αγαπάμε και υποστηρίζουμε τον Εργοτέλη, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Απάντησε σε πολλούς από εκείνους που βάλθηκαν να απαξιώσουν την τεράστια προσπάθεια και να σπείρουν τη διχόνοια στη μεγάλη οικογένεια του Εργοτέλη. Και έδειξε το δρόμο για μια πορεία που θα είναι συνεχώς ανοδική.
Είμαι βέβαιος ότι οι δυνατότητες της ομάδας μας είναι πολύ μεγαλύτερες και δεν θα αργήσει η μέρα που θα τις δούμε να ξεδιπλώνονται στον αγωνιστικό χώρο. Θα ξεπεράσουμε τα εμπόδια που παρουσιάζονται, όπως ο σοβαρός τραυματισμός του Ρομάνο, στον οποίο ευχόμαστε να επιστρέψει γερός στις υποχρεώσεις της ομάδας, και θα φτάσουμε στον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή. Όλοι μαζί, μια γροθιά που καθημερινά θα μεγαλώνει και θα γίνεται ακόμα πιο ισχυρή, θα πορευτούμε μέχρι να γίνει το όνειρο πραγματικότητα. Ο Εργοτέλης είναι πολύ ισχυρότερος από αυτό που θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν και τούτο θα φανεί και την Κυριακή στο Παγκρήτιο Στάδιο. Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει ακόμα μια απόδειξη ότι ο Εργοτέλης είναι ενωμένος και κάθε μέρα που περνάει γίνεται πιο ισχυρός. Το όνειρο περνάει από το Παγκρήτιο και σε κάθε εντός έδρας αγώνα εκεί δίνουμε το ραντεβού με την ιστορία. Ραντεβού, από το οποίο δεν πρέπει να λείψει κανείς!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook