Μετά την εταιρεία κολοσσό TUI η οποία ζητάει από τους έλληνες ξενοδόχους να συμπεριληφθεί όρος στα συμβόλαια που να περιλαμβάνει και την επιστροφή στην δραχμή, όπως αποκάλυψε χθες το Flashnews.gr, τώρα έρχεται και ο Πρόεδρος της αεροπορικής εταιρείας Ryanair ο οποίος δηλώνει ότι δέχεται τα πάντα, ακόμα και κατσίκες!

\”Δεν είμαστε ψωροπερήφανοι. Δεχόμαστε οποιοδήποτε νόμισμα. Ακόμη και αγριοκάτσικα”, δήλωσε o πρόεδρος της Ryanair, Michael O\’Leary, σε μια προβοκατόρικη ερώτηση που του τέθηκε απο δημοσιογράφο της Βρετανικής εφημερίδας  \”Telegraph\”.

Συγκεκριμένα και με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των νέων δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους σε Κρήτη, Κώ και Κέρκυρα, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν η εταιρεία θα δεχόταν εξόφληση εισιτηρίων σε δραχμές.

Μάλιστα ο κ. O\’Leary δεν έδειξε να είναι αρνητικός απέναντι στην επιστροφή στην δραχμή αφού όπως εκτίμησε, θα υπήρχαν σημαντικά οφέλη από ένα υποτιμημένο ελληνικό νόμισμα.

«Θα υπάρξει μια τουριστική έκρηξη. Για την Ελλάδα, η τουριστική βιομηχανία θα γίνει σημαντικότερη παρά ποτέ», ανέφερε.

Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που ο πρόεδρος του αερομεταφορέα κάνει προκλητικές ή και εκκεντρικές δηλώσεις. Πολλές φορές τα βρετανικά -και όχι μόνο- media τον έχουν χαρακτηρίσει “αγαπημένο τους παιδί” εξαιτίας της… τροφής των σχολίων που τους παρέχει αφειδώς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook