Στα δικαστήρια όπως όλα δείχνουν θα λύσουν τις οικονομικές διαφορές τους η ΠΑΕ ΟΦΗ και οι πρώην μεγαλομέτοχοι της κρητικής ομάδας Φανούρης και Μανώλης Βατσινάς.

Ο Φανούρης Βατσινάς μέσω του νομικού του εκπροσώπου κ. Μιχάλη Πρεβελιανάκη ενημέρωσε την Παρασκευή το μεσημέρι τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι δεν αποδέχεται την πρόταση που του έγινε την Πέμπτη για το ποσό των 300.000 ευρώ που του οφείλεται σε τρεις ισόποσες δόσεις των 100.000 ευρώ, την πρώτη στις 30/11/2011, τη δεύτερη στις 30/01/2012 και την τρίτη στις 30/04/2012.

Η αντιπρόταση του Φανούρη Βατσινά που ουσιαστικά αποτελεί και πάγια θέση του σε όλες τις συζητήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ήταν να του καταβληθούν άμεσα μέσα στις επόμενες ημέρες τα 300.000 ευρώ , λέγοντας όχι στον διακανονισμό που του πρότεινε η ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η νέα αρνητική απάντηση του Φανούρη Βατσινά έχει προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στην κρητική ΠΑΕ που δεν μπορεί να εισπράξει τα χρήματα από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π που είναι δεσμευμένα τόσο για την ομάδα όσο και για τα αδέρφια Βατσινά και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις οικονομικές διαφορές του στην κύρια δίκη που έχει οριστεί για τις 18 Νοεμβρίου.

Πάντως για το θέμα αυτό την Δευτέρα το απόγευμα η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει προγραμματίσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση μετά τη νέα αρνητική απάντηση από την πλευρά Βατσινά που οδηγεί σε οικονομικό αδιέξοδο την κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook