Την παραίτησή του από τη θέση του προπονητή στο τμήμα ποδηλασίας του Α.Ο. Κύδων, γνωστοποίησε μέσω επιστολής του ο Στέφανος Λυραντωνάκης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

« Το τμήμα της ποδηλασίας είναι ένα από τα τμήματα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου. Από την έναρξη  της λειτουργίας του, πάντα με τον καλύτερο τρόπο προσπαθεί να διαφημίζει το σύλλογο μέσα από τους αθλητές που κάθε χρόνο είναι στο δυναμικό του αλλά κυρίως με τις επιτυχίες του τόσο σε  Πανελλήνιο και τοπικό ,όσο και σε διεθνές επίπεδο.

 Τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου τον γνωρίζω αρκετά καλά, όσο και τις οικονομικές δυσκολίες που κάθε χρόνο αντιμετωπίζει .Υπήρξα ενεργός  αθλητής του συλλόγου για 10 συνεχόμενα χρόνια και επίσης έχω την τιμή να είμαι προπονητής του τμήματος ποδηλασίας τα τελευταία 10 χρόνια.

 Κατά την διάρκεια όλων αυτών τον χρόνων πάντα προσπαθούσα και υπηρετούσα το σύλλογο όχι μόνο από τα καθήκοντα μου ως προπονητής ,αλλά τον εκπροσωπούσα πολλές φορές και απο τις  θέσεις όπως: έφορος τμήματος ,μάνατζερ,υπέυθυνος τύπου και διαφήμισης υπέυθυνος για χορηγίες.   Επίσης συμμετείχα πάντα ενεργά σε διάφορες θέσεις (Αλυτάρχης,β.Αλυτάρχη,υπέυθυνος διοργάνωσεις,διευθυντής αγώνων,υπέυθυνος για κλείσιμο των δρόμων,εκφωνητής,υπέυθυνος μεταφοράς αθλητών ,φωτογράφος,γραμογράφηση δρόμων,cameraman κ.α) σε όλες τις διοργανώσεις της ομάδας όπως : τους διασυλλογικούς αγώνες, τους Πανελλήνιους αγώνες Βενιζέλεια ποδηλασίας και διεθνείς Βενιζέλεια στίβου. 

 Ήμουν πρόθυμος να βοηθήσω από όλα τα πόστα γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσει ένα ερασιτεχνικό σωματείο ,πάντα ήμουν παρόν σε ότι μου ανέθετε ο σύλλογος και προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

    Όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα τα έκανα πάνω από όλα για  την αγάπη που έχω για την ποδηλασία αλλά και για τον σύλλογο που έχω μεγαλώσει σε αυτόν .

     Ανακοινώνω την παραίτηση μου ως προπονητής του τμήματος ποδηλασίας .

     Το τμήμα ποδηλασίας διαθέτει ερκετό έμψυχο υλικό και μπορεί με την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του .

     Θέλω να ευχαριστήσω  για την στήριξη και την συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια  τον πρόεδρο και όλο το Δ.Σ. του Κύδωνα ,επίσης τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων των αθλητών του τμήματος ποδηλασίας,επίσης την επιτροπή γονέων για την πολύτιμη βοήθειά τους στο τμήμα, τους προπονητές, όλους τους αθλητές,τα Μ.Μ.Ε. και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου.

  Σας αναφέρω μερικές απο τις σπουδαιότερες επιτυχίες μου τα 10 τελευταία χρόνια ως προπονητής του τμήματος :

·                     5 αθλητές στην κατηγορία Ανδρών έχουν υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο  σε διάφορες ομάδες.

·                     15 αθλητές-τριες ήταν μέλη της Εθνικής ομάδας σε διάφορες κατηγορίες

·                     33 Πανελλήνια πρωταθλήματα έχουν κατακτήσει αθλητές-τριες σε όλες τις κατηγορίες.

·                     9η Παγκόσμια νίκη στην κατηγορία Εφήβων

·                     Συνολικά πάνω απο 260 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες απο τα Πανελλήνια πρωταθλήματα και κύπελλα.

·                     3η ομάδα στην Γενική συνολική βαθμολογία της Ε.Ο.Π. το 2005

                                                             

                                                          Με εκτίμηση

Λυραντωνάκης Στέφανος»

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook