Με στόχο να πετύχει την τρίτη σερί νίκη του στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης ανδρών ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων υποδέχεται στο κολυμβητήριο Χανίων το Σάββατο (5/11) το, επίσης «νεοφώτιστο», Αργοστόλι.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έχει την ευκαιρία να πιστοποιήσει την πολύ καλή αγωνιστική της κατάσταση κόντρα και να δείξει ότι διαθέτει τη δυνατότητα για να διεκδικήσει μία θέση στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES δηλώνει στο nox.gr σχετικά με το παιχνίδι: \”Πιστεύω ότι αυτό το ματς θα καθορίσει πού μπορούμε να φτάσουμε. Αν κερδίσουμε, σίγουρα μπορούμε να φτάσουμε στην 6η θέση ή τουλάχιστον θα αποκτήσουμε πολλές πιθανότητες. Αυτός ο στόχος ωστόσο δεν μας γεμίζει με άγχος. Η προτεραιότητά μας είναι να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία και να δημιουργήσουμε την υποδομή ώστε τα παιδιά που έρχονται από κάτω, να φτάσουν πιο ψηλά\”.

Στις 18.00 είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση στο κολυμβητήριο Χανίων με διαιτητές τους Μοίραλη και Κουρτίδη.

Η αποστολή του Ν.Ο.Χ. είναι η εξής: Γαλανίδης, Λεβεντάκης, Μπατάκης, Χαριτάκης, Βιζυράκης, Πρωτοπαπαδάκης, Σάμπο, Αυγουστιανάκης, Μπαριωτάκης, Ντούλος, Δερμιτζάκης, Σολανάκης, Φωκάς, Λειψάκης, Μαζοκοπάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook