Αν και το σενάριο “παιζόταν” αρκετό καιρό την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου πήρε επίσημη μορφή και ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Χοσέ Χολέμπας ή καλύτερα… Χολέβας, κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος για τα φιλικά με Ρωσία και Ρουμανία, λίγες ημέρες μετά την ελληνοποίηση του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Φερνάντο Σάντος κάλεσε για πρώτη φορά επίσης και τον νεαρό γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο, μαζί με τους Κώστα Γιαννούλη (Ατρόμητος) και Γιώργο Θεοδωρίδη (Παναιτωλικός).

Αναλυτικά ο κ. Σάντος κάλεσε τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζόρβα, Χαλκιά, Καπίνο, Τοροσίδη, Μανιάτη, Α. Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μαλεζά, Χολέμπας, Γιαννούλη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Φωτάκη, Μάκο, Θεοδωρίδη, Κονέ, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη, Γκέκα, Χαριστέα, Λυμπερόπουλο, Μήτρογλου.

Δηλώσεις τριών εκ των νέων προσώπων φιλοξενούνται στο epo.gr

Χοσέ Χολέμπας: \”Ευχαριστώ τον προπονητή, ο οποίος με τιμά με την επιλογή του. Είμαι περήφανος που θα μου δοθεί η ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Ελλάδα και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, έτσι ώστε να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της\”.

Κώστας Γιαννούλης: \”Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την κλήση στην Εθνική Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα μου. Αποτελεί μια ανταμοιβή των προσπαθειών που κάνω φέτος στον Ατρόμητο και ευχαριστώ τον κ. Φερνάντο Σάντος που κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα, γιατί το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να περάσει το κατώφλι της Εθνικής ομάδας. Στόχος μου από εδώ και το εξής είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου όποτε με χρειάζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και να δικαιώσω τον προπονητή που με επέλεξε και μου δίνει την τιμή να φορέσω το εθνόσημο\”

Στέφανος Καπίνο: \”Όνειρο που γίνεται πραγματικότητα\”

\”Η κλήση μου στην Εθνική Ανδρών είναι κάτι που δεν το περίμενα και ακόμα και τώρα μου φαίνεται απίστευτο. Συνιστά για μένα ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αποτελεί τεράστια τιμή να φορέσω τη φανέλα με το εθνόσημο και θεωρώ αυτονόητο ότι για να ανταποδώσω αυτή την τιμή οφείλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να τα δίνω όλα κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook