Από τις ομάδες που έχουν βλέψεις για άνοδο είναι και ο αντίπαλος του Πλατανιά την Κυριακή (6/11) στο Μάλεμε, Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής επιδιώκει να επιστρέψει στην Superleague και με αυτόν τον στόχο έγινε το “χτίσιμο” για τη φετινή σεζόν.

Οι Ακρίτες ξεκίνησαν ιδανικά το πρωτάθλημα της Football League με το 1-0 απέναντι στην Καλλονή και “κατεβαίνουνε” στα Χανιά για να πετύχουν το “2 στα 2”.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θα τεθούν αντίπαλοι των “ερυθρολεύκων” είναι και ο Όρτα Μουνάφο, που πέρσι είχε κάνει εκπληκτικό πρωτάθλημα στη FL2 φορώντας την φανέλα του Πλατανιά, σαν δανεικός από τον Πανθρακικό.

Γνωστοί στον φίλαθλο κόσμο της Κρήτης είναι ακόμα ο Νίκος Σουλτανίδης, που φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Χανίων το δεύτερο μισό της περιόδου 2001-02 (17 συμμετοχές-4 γκολ), αλλά και ο Σταύρος Βαγγελόπουλος, που αγωνίστηκε στο παρελθόν στον ΑΟΑΝ.
Ο Πανθρακικός ιδρύθηκε το 1963 μετά από την ένωση της Α.Ε. Κομοτηνής και του Ορφέα Κομοτηνής. Την περίοδο 2001-02 αγωνιζόταν στην Β\’ ΕΠΣ Θράκης αλλά με εντυπωσιακή πορεία τα επόμενα χρόνια κατάφερε να “γράψει” ιστορία κατακτώντας την περίοδο 2007-08 την άνοδο του στη Superleague στην οποία αγωνίστηκε από την επόμενη σεζόν.

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook