Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Κάρντιφ στην Αγγλία, όπου νεαρή φοιτήτρια πέθανε από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, ενώ ο φίλος της τη φιλούσε για πρώτη φορά.

Η αθλήτρια Jemma Benjamin, 18 χρονών, βρέθηκε μαζί με τον φίλο της και συμφοιτητή της Daniel Ross, 21 χρονών, στο διαμέρισμά του. Θα έβγαιναν για φαγητό, όπως δήλωσε αργότερα ο νεαρός, κι επειδή είχε ξεχάσει την πιστωτική του, επέστρεψαν στο διαμέρισμά του για να την πάρουν.

Δεν είχαν ακόμη σεξουαλική σχέση και έβγαιναν μαζί τρεις μήνες. Σύμφωνα με δηλώσεις του νεαρού φοιτητή, μόλις έφτασαν σπίτι του, ενώ μιλούσαν άρχισαν να φιλιούνται στην είσοδο του διαμερίσματος του. Πέρασαν στην κουζίνα και μετά στο καθιστικό. Η κοπέλα, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, κάθισε στον καναπέ και ξαφνικά τρεμόπαιξε τα βλέφαρά της και το σαγόνι της άρχισε να τρέμει. Ο φοιτητής έντρομος τηλεφώνησε στη μητέρα της κοπέλας και τη ρώτησε αν υπέφερε από επιληψία.

Μετά την αρνητική απάντηση κάλεσε αμέσως την Άμεσο Δράση και οι γιατροί προσπάθησαν να του δώσουν οδηγίες, ώστε να της παρέχει τις πρώτες βοήθειες. Ήταν όμως αργά γιατί η κοπέλα είχε ήδη πεθάνει. Όταν έφθασε το ασθενοφόρο, το κορίτσι είχε ξεψυχήσει, ενώ τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Το μόνο που μπόρεσαν να διαγνώσουν οι γιατροί ήταν ότι «έφυγε» από σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου, από το οποίο πεθαίνουν 500 άτομα ετησίως στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Jemma σπούδαζε Φυσική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο της Ουαλία στο Κάρντιφ και είχε όνειρο να ταξιδέψει στον κόσμο διδάσκοντας Αγγλικά και Γυμναστική.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook