Συνελήφθησαν, ύστερα από οργανωμένη επιχείρηση, τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 40, 41, 39 και 40 ετών αντίστοιχα, για διενέργεια τυχερών – απαγορευμένων παιγνίων.

Συγκεκριμένα, η 40χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος και ο 41χρονος, ως σερβιτόρος του καταστήματος, είχαν θέσει σε λειτουργία ένα κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους 23 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανιζόταν τυχερά – απαγορευμένα παίγνια, μετατρέποντας έτσι τον συγκεκριμένο χώρο σε καζίνο.

Η 40χρονη, μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, επιχείρησε ανεπιτυχώς να θέσει εκτός λειτουργίας το προαναφερθέν δίκτυο υπολογιστών μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή που βρισκόταν πίσω από το μπαρ του καταστήματος.

Εντός του καταστήματος, συνελήφθησαν επίσης δύο άντρες, ηλικίας 39 και 40 ετών, διότι διεξήγαγαν – συμμετείχαν σε διεξαγωγή τυχερού παιγνίου με ισάριθμους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Συνολικά κατασχέθηκαν από την αστυνομία 24 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, εννέα εξωτερικοί σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικού υπολογιστή, ένας διανομέας διαδικτύου οκτώ θέσεων (server), μία ηλεκτρονική πλακέτα ενσωματωμένη επί του server, μία ειδική συσκευή συνδεδεμένη μέσω καλωδίου με τον server, το χρηματικό ποσό των 470,90 ευρώ από το ταμείο του καταστήματος και το χρηματικό ποσό των 760 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των παικτών.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook