Το γκολ του Γιάννη Μαραντόν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού της Δόξας με τον Ηρακλή Νεροκούρου διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα των Παχιανών να κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της και να είναι κοντά στον όμιλο τίτλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 53’ με τον Χαραλαμπάκη, αλλά ο Λιοδάκης με δύο γκολ στο 62’ και το 79’ «γύρισε» το ματς στο 1-2, για να αποβληθεί στη συνέχεια με 2η κίτρινη.

Με δέκα παίκτες έπαιζε και η Δόξα, αφού από το 44’ είχε αποβληθεί με 2η κίτρινη ο Μιχελάκης, για «θέατρο» σε φάση μέσα στην περιοχή με τον Ανδρεαδάκη. Μία απόφαση για την οποία «βράζουν» στους «μελανόλευκους» με τον διαιτητή Γ. Γιαννουλάκη.

Θέση στον όμιλο τίτλου «έκλεισε» η Ιωνία μετά το επιβλητικό της πέρασμα από τον Πλατανιά και το 6-0 επί του Αστέρα Μανολιόπουλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιώργου Ανδρεαδάκη ήταν ο Γιαννολάρης με τρία γκολ (12’, 24’, 57’), ενώ από ένα σημείωσαν οι Πάτα (68’), Καστρινάκης (80’) και Ορ. Μπάτζιο (86’).

«Αγκαλιά» με τη συμμετοχή του στον ίδιο όμιλο είναι και ο Α.Ο. Περιβολίων μετά την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στον Πανακρωτηριακό, ενώ ιστορικής σημασίας νίκη έκαναν τα Ροδωπού με 5-0 κόντρα στον Τιτάν, η οποία και είναι η παρθενική στην ιστορία τους στην Α’ ΕΠΣΧ.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook