Πραγματοποιώντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει με «σβηστές μηχανές» με 1-3 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πλέον δικαιούται να κάνει όνειρα για μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα της Super League.

H κρητική ομάδα παρέμεινε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική αήττητη φτάνοντας τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα βγάζοντας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που συνεχίζεται με την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη και το ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Η εικόνα του αγώνα

Ο Πανιώνιος μπορεί να ξεκίνησε καλύτερα το ματς από τον ΟΦΗ όμως μετά το 20΄ της αναμέτρησης το συγκρότημα του Ν. Αναστόπουλου κέρδισε κατά κράτος τους γηπεδούχους στη μάχη του κέντρου και κατάφερε μέσα σε δέκα λεπτά να προηγηθεί με 0-2.

Στο 26΄ ο Χόρχε Λόπεθ εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά και ο Σίσιτς αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά για να κάνει το 0-1.

Λίγο πριν καλά, καλά προλάβει ο Πανιώνιος να καταλάβει τι έγινε ο Μάντζιος έκανε το 0-2 στο 36΄ βάζοντας ένα καταπληκτικό γκολ. Ο επιθετικός του ΟΦΗ πήρε εκπληκτική ασίστ από τον Σουμπίνιο και φέρνοντας την μπάλα από το δεξί στο αριστερό έκανε το φαλτσαριστό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ελευθερόπουλου.

Το ημίχρονο έκλεισε με 0-2 για τον ΟΦΗ και με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Πανιώνιος προσπάθησε να μειώσει και τα κατάφερε να το κάνει στο 66΄ από μια στημένη φάση όταν μετά από κόρνερ του Γουνδουλάκη από τα αριστερά ο Σιόβας πήρε στο δεύτερο δοκάρι την κεφαλιά από τον Γεωργίου και ο Κούτσι με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ.

Το 1-2 ξαναέβαλε τους γηπεδούχους στο παιχνίδι αλλά άνοιξε χώρους και για τον ΟΦΗ που σε μια από τις κόντρα επιθέσεις κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη του.

Ο Μάντζιος απέφυγε καταπληκτικά τον Σιόβα , και έβγαλε μόνο του τον Σίσιτς απέναντι στον Ελευθερόπουλο με τον Σλοβένο με ένα «γλυκό» πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 1-3 στο 80΄.

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Κρικβέλια, Πετκάκης (46\’ Αυλωνίτης), Σιόβας, Τσότσαλιτς, Γουνδουλάκης (78\’ Κολοβός), Κουμόρτζι, Σάμαρης, Κούτσι, Μιλοβάνοβιτς (46\’ Ρόκας), Σκέμπρι.

ΟΦΗ: Κάρολ, Μπουλούτ, Γαλανόπουλος, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Κάλαϊτζιτς (83\’ Βερόν), Ζόρντι Λόπεθ, Σουμπίνιο (73\’ Ρόβας), Χόρχε Λόπεθ (77\’ Κάταϊ), Σίσιτς, Μάντζιος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook