Ο Ματίας Σεπ, ο πατέρας των διδύμων κοριτσιών που έχουν εξαφανισθεί, ανακοίνωνε τον θάνατό τους σε επιστολή-διαθήκη που άφησε στο σπίτι του πριν αυτοκτονήσει, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Le Parisien, επικαλούμενος στοιχεία της αστυνομίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην επιστολή αυτή ο Ματίας Σεπ \”ανακοινώνει σαφώς το σχέδιό του να σκοτώσει τις κόρες του και στη συνέχεια να αυτοκτονήσει μετά την πράξη του αυτή\”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, \”αυτό το έγγραφο ορίζει ως δικαιούχους τις κόρες του ή, απουσία τους, τη μητέρα τους, την αδελφή του ή τον αδελφό του\”.

Η εφημερίδα εξηγεί ότι η πληροφορία αυτή δεν δημοσιοποιήθηκε προηγουμένως για να μην αποθαρρύνει πιθανούς μάρτυρες από το να συνδράμουν στην αναζήτηση των δύο παιδιών\”. Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής του, ο Ματίας Σεπ ταχυδρόμησε επίσης την 1η Φεβρουαρίου από τα προάστια της Τουλόν επιστολή προς τη σύζυγό του Ιρίνα, σύμφωνα με την εφημερίδα. Στην ηλεκτρονική έκδοση δε της Corriere della Sera, την οποία επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρεται ότι στην επιστολή αυτή ο πατέρας διαβεβαίωνε ότι \”Αναπαύονται εν ειρήνη, δεν υπέφεραν\”.

Ο Ματίας Σεπ, Ελβετός μηχανικός 43 ετών, χωρισμένος από τη μητέρα τους, απήγαγε τα δύο κορίτσια στις 30 Ιανουαρίου, από το σπίτι του, όπου τις φιλοξενούσε για το Σαββατοκύριακο. Έκτοτε, οι αστυνομίες της Γαλλίας, της Ελβετίας και της Ιταλίας προσπαθούν να ανασυνθέσουν την περιπλάνηση του Ματίς Σεπ μέχρι την Τσερινιόλα της Ιταλίας, όπου αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, στις 3 Φεβρουαρίου.

Η εφημερίδα Le Parisien αναφέρει επίσης ότι, την ημέρα της απαγωγής, ο πατέρας των δύο κοριτσιών \”πέρασε ώρες στο χωριό Μορζ της Ελβετίας, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Λεμάν και η υπόθεση ότι οι δίδυμες δολοφονήθηκαν εκεί και θάφτηκαν κάπου στην Ελβετία κατά μήκος του οδικού άξονα ανάμεσα στο Σεν Σιλπίς και Γενεύης παραμένει σημαντικό ενδεχόμενο για την ελβετική αστυνομία.

ΑΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook