Από το γραφείο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Λασιθίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά από συνεργασία που είχε ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου και Βουλευτής Λασιθίου κ. Μιχάλης Καρχιμάκης με τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών & Δικτύων κ. Γ. Ραγκούση και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γ. Οικονομίδη ελήφθη απόφαση για την έγκριση της ανάθεσης των εργασιών του ανεκτέλεστου υπόλοιπου του έργου του Αεροδρομίου της Σητείας στην δεύτερη κατά σειρά μειοδότρια εταιρεία με την επωνυμία «Γ. ΠΕΤΡΗΣ ΑΤΕ».

Ταυτόχρονα εξουσιοδοτείται ο Διευθυντής της ΕΥΔΕ Αεροδρομίου να προβεί στην Υπογραφή της Εργολαβικής Σύμβασης μετά τον προβλεπόμενο προσυμβατικό έλεγχο από το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η σχετική σύμβαση που θα υπογραφεί για την ολοκλήρωση του Έργου « Νέο κτίριο αεροσταθμού και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου στο Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας» από την ανάδοχο εταιρεία «ΠΕΤΡΗΣ ΑΤΕ» ανέρχεται σε 15.388.347,55€.

Μετά τη συνεργασία αυτή ο κ. Μ. Καρχιμάκης δήλωσε: Η παραπάνω εξέλιξη σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαρκή μας προσπάθεια να ολοκληρωθούν όλες οι υποδομές πνοής που θα δημιουργήσουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης στην ευρύτερη περιοχή αλλά και στο Νομό Λασιθίου γενικότερα σε περιόδους που η ανάπτυξη είναι το πρωταρχικό στοιχείο για την έξοδο μας από την κρίση που περνά η χώρα και αυτό το κάνουμε πράξη παρά τα προβλήματα που κληρονομήσαμε από την Κυβέρνηση της Ν.Δ.

anatolh.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook