Ξεχάστε την ιστορία με την επίσκεψη της κοκκινοσκουφίτσας στη γιαγιά και τον κακό λύκο. Οι διάσημες star έχουν κάνει ανατροπή στο σενάριο και η καθεμία φοράει την κόκκινη στολή για διαφορετικούς λόγους. Sexy κοκκινοσκουφίτσες για τις ανάγκες τη μικρής και της μεγάλης οθόνης αλλά και από… άποψη!

Το αγαπημένο παραμύθι των μικρών και μεγάλων παιδιών παίτνη σάρκα και όστα αλλά με μία διαφορετική πλοκή στην κινηματογραφική επιτυχία του 2011 \”Red Riding Hood\” με πρωταγωνίστρια την Amanda Seyfried. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιό που κέρδισε το κοινό τόσο με την ερμηνεία της όσο και με την εμφάνισή της.

\"\"

\"\"

Η Eva Mendes είναι sexy με ό, τι και να βάλει! Γίνεται όμως ακόμα περισότερο φορώντας την κόκκινη στολή για το ημερολόγιο γνωστής μάρκας ποτού το 2008.

\"\"

Αποκριάτικη στολή που δείχνει μία πιο αθώα πλευρά της αγαπημένης παιδικής ηρωίδας. Σίγουρα όμως η τηλεπερσόνα Lo Bosworth μαγνήτισε πολλά αντρικά βλέμματα στο Halloween του 2008.

\"\"

Εκκεντρική σε κάθε της εμφάνιση και δεν μας κάνει καμία εντύπωση που επέλεξε μία κόκκινη αποκαλυπτική φόρμα για να εμφανιστεί σε απονομή βραβείων του MTV. H Lady Gaga ξέρει καλά το παιχνίδι με τις κάμερες αλλά και πως να τραβάει την προσοχή…

\"\"

\"\"

H Sara Jessica Parker βρήκε τον τρόπο που θα εντυπωσιάζε στην πρεμιέρα της καινούριας της ταινίας το καλοκαίρι στη Μόσχα. Έβαλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που την κάνει να μοιάζει… κοκκινοσκουφίτσα!

\"\"

Η Kate Beckinsale το 2008 ντύθηκε κοκκινοσκουφίτσα. Μπορεί να μην είναι τόσο αποκαλυπτική, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακή.

\"\"

\"\"

Η Kylie Minogue σε μία εναλλακτική εκδοχή της κοκκινοσκουφίτσας. Μικροσκοπική αλλά σίγουρα με την εμφάνισή της κόβει την ανάσα!

\"\"

Η Kim Kardashian δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει τις καμπύλες της! Μπορεί να ντύθηκε για το Halloween, αλλά φρόντισε να μην χάσει την θηλυκότητά της

\"\"

\"\"

Οι άντρες την προτιμούν στις πρόσφατες αποκαλυπτικές φωτογραφίες της που δεν φορούσε σχεδόν τίποτα. Το κόκκινο της πάει πολύ όμως της Scarlett Johansson…

\"\"

\"\"

Η Sienna Miller αγαπάει το κόκκινο! Επέλεξε να αγοράσει ένα παλτό με κουκούλα την οποία και φόρεσε για να μην κρυώνει. Μία σικ κοκκινοσκουφίτσα σε μία καθημερινή εμφάνιση τον Δεκέμβρη του 2008.

\"\"

\"\"

Τελευταία, για πολλούς και καλύτερη, αφήσαμε την Monica Bellucci. Κορμάρα και απίστυετα sexy. Αμφιβάλλει κανείς;

\"\"

(Tlife)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook