Μετά το πρώτο κρίσιμο εικοσιτετράωρο, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας της αδερφής της Όλγας Φαρμάκη, που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής από τον σύντροφο της Όλγας, Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Οι γιατροί, που χθες ανησυχούσαν πολύ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε χάσει πάρα πολύ αίμα, συνεχίζουν να την κρατούν σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας του ΝΙΜΤΣ, όμως θεωρούν ότι η κατάστασή της έχει, τουλάχιστον, σταθεροποιηθεί. «Αυτό που μένει τώρα είναι να καταφέρει να ανταποκριθεί ο οργανισμός της στο κρίσιμο χειρουργείο της Δευτέρας, στο οποίο θα προσπαθήσουν να αφαιρέσουν το βλήμα που έχει “σφηνωθεί” στην σπονδυλική της στήλη» αναφέρει πηγή του Yupi.

\"\"

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας και η Όλγα Φαρμάκη, σε παλιότερη έξοδό τους

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, κατηγορούμενος για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατάθεσή του ήταν ταυτόσημη με αυτή της Όλγας Φαρμάκη, ενώ και οι δύο έκαναν λόγο για «ατύχημα».

Στο πλευρό του νεαρού επιχειρηματία βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο κολλητός του φίλος, Σέρος Μύρτας, ο οποίος μάλιστα ήταν και από τους πρώτους που έδωσαν αίμα για τη Γωγώ Φαρμακη –μάλιστα έτυχε οι δυο τους να έχουν και την ίδια ομάδα αίματος, η οποία θεωρείται σπάνια.

Η οικογένεια Φαρμάκη έκανε χθες έκκληση για αίμα στο όνομα της Γωγώς, και παρά το γεγονός ότι σήμερα η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, η ανάγκη για αίμα εξακολουθεί να υπάρχει.

Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας παραμένει σε κατάσταση σοκ, ενώ από τις πρώτες του επιθυμίες -αφού αφέθηκε ελεύθερος-  ήταν να δώσει και ο ίδιος αίμα για την κοπέλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook