Κάποιες φορές δεν είναι και τόσο εύκολο να αποδεχτεί κανείς ότι έχει μεγαλώσει και ότι οι κούνιες δεν είναι για τους ενήλικες.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στην περίπτωση νεαρού στην Καλιφόρνια ο οποίος έβαλε στοίχημα 100 δολάρια με τους φίλους του για το αν χωρούσε στην κούνια ή οχι. Ο 21ενός ετών άντρας πασαλείφτηκε ολόκληρος με υγρό απορρυπαντικό ώστε να χωρέσει να περάσει στην κούνια και τελικά τα κατάφερε! Μόνο που αναγκάστηκε να περάσει ολόκληρο το βράδυ σφηνωμένος σε αυτήν καθώς μετά δεν μπορούσε να βγει.

Τον νεαρό εντόπισε ο φύλακας της παιδικής χαράς το πρωί που πήγε να πιάσει δουλειά. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μάλιστα, ο άντρας ούρλιαζε και κουνούσε εναγωνίως χέρια και πόδια προκειμένου να τον εντοπίσει κάποιος. Κι όμως, η περιπέτεια του δεν τελείωσε εκεί. Πυροσβέστες χρειάστηκαν να παρέμβουν και να κόψουν την κούνια για να μεταφέρουν τον άντρα μαζί με αυτήν σε ιατρικό κέντρο.

Εκεί, χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο κατάφεραν τελικά να τον απελευθερώσουν. Ο άντρας τραυματίστηκε ελαφρά ωστόσο άγνωστο παραμένει αν τελικά κέρδισε το στοίχημα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook