Άναψαν τα αίματα όταν στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, τσακωνόταν επί διλέπτου με την Όλγα Τρέμη.

Οι \”περιπέτειες\” του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, νυν υπουργού Περιβάλλοντος και πρώην \”τσάρου\” της οικονομίας στις εμφανίσεις του στο MEGA, συνεχίστηκαν και χθες.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου που πριν μερικούς μήνες είχε λογομαχήσει και με τους Μανώλη Αναγνωστάκη-Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο \”MEGA Σαββατοκύριακο\”, εκνευρίστηκε από νωρίς όταν η δημοσιογράφος τον διέκοψε ήδη από την πρώτη του τοποθέτηση.

Αφού μετά κόπων και βασάνων ολοκλήρωσε τις πρώτες του κουβέντες, η κ. Τρέμη απολογήθηκε για την προηγούμενη διακοπή και εξέφρασε την απορία της σχετικά με το γιατί ο πρωθυπουργός, ενώ είχε καταφέρει με την απόφαση της 27ης Οκτωβρίου να εξασφαλίσει την εκταμίευση της 6ης δόσης, ανακοίνωσε το παραλίγο καταστροφικό δημοψήφισμα.

Τότε, ο υπουργός Περιβάλλοντος της τόνισε ότι \”αγνοεί γεγονότα\” και το ποτήρι ξεχείλισε.


\”Με συγχωρείτε, εγώ δεν αγνοώ γεγονότα και θα ήθελα να μην μπαίνουμε σε τέτοιου είδους ατραπούς στην συζήτησή μας. Εγώ δεν σας είπα ούτε ότι αγνοείτε, ούτε ότι δεν αγνοείτε. Εγώ τις ερωτήσεις μου σας διατύπωσα. Εάν θέλετε να δίνετε μόνος σας τις απαντήσεις ας το κάνετε, αλλά χωρίς αξιολογήσεις, γιατί μπορώ να αξιολογήσω κι εγώ\”, απάντησε φανερά εκνευρισμένη η δημοσιογράφος, με τον κ. Παπακωνσταντίνου να κορυφώνει την κόντρα με τις \”πληρωμένες\” απαντήσεις: \”Μα αυτό που κάνετε συνέχεια κ. Τρέμη είναι να αξιολογείτε\” και \”δεν ήρθα εδώ για να μου κάνετε μάθημα\”.

Αμέσως μετά, στην κουβέντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο cosmo.gr, μπήκαν και οι Πρετεντέρης-Τσίμας με αποτέλεσμα τα πνεύματα τελικά να κατευναστούν.


Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook