Δευτέρα

Ο Λουκάς συμβουλεύει τον Χρήστο να παραδοθεί, πριν πάρει στο λαιμό του και τους υπόλοιπους που τον καλύπτουν. Η Νταίζη, όμως, αρνείται και του εξηγεί ότι θα κάνει τα πάντα για να τον φυγαδεύσει. Ο Λουκάς και η Νόρα πληροφορούνται τα νέα από τον Στέφανο. Αποφασίζουν να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, αφού η Εριέττα δεν έχει συνέλθει ακόμα πλήρως. Η Εύα λαμβάνει μια ανθοδέσμη και ένα σημείωμα από τον Θάνο και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά Αποφασίζει να συναντήσει την πρώην γυναίκα του. Εκείνη την πληροφορεί ότι ο Θάνος είχε και στο παρελθόν ψυχολογικά προβλήματα. Ο Νικόλας υπογράφει τα συμβόλαια με τον Πέτρο και εισπράττει την κληρονομιά. Ειδοποιεί και τη Νταίζη να εισπράξει το δικό της μερίδιο. Ο Πέτρος ξεκαθαρίζει στον Λουκά ότι θα αποσύρει τις αγωγές και την καταγγελία στο πειθαρχικό και επιθυμεί να σταματήσουν όλα μεταξύ τους. Ο Λουκάς μαθαίνει ότι η Μελίτα ετοιμάζεται να φύγει. Αυτό θορυβεί τον Στέφανο, που την θεωρεί υπεύθυνη για την κατάσταση της Εριέττας. Η Νταίζη, με τη βοήθεια της Στέλλας, εφοδιάζει με τρόφιμα το σπίτι του Νικόλα και η αστυνομία την εντοπίζει.

Τρίτη

Η αστυνομία κάνει έρευνα στο σπίτι του Νικόλα αλλά δεν βρίσκει τον Χρήστο εκεί. Η Στέλλα και η Νταίζη συλλαμβάνονται και οδηγούνται στην Ασφάλεια. Σύντομα, τις ακολουθεί και ο Νικόλας. Ο Θάνος πλησιάζει τη Μαρίλια και της ζητάει να μην μπει εμπόδιο στη σχέση του με την Εύα. Εκείνη τον προειδοποιεί να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά της. Η Εύα, διαισθανόμενη τον κίνδυνο, αποφασίζει να πάει στον Εισαγγελέα και να τον ενημερώσει για την ιστορία με τον Θάνο, ελπίζοντας ότι θα παρέμβει. Ο Λουκάς μαζεύει τη Στέλλα από την Ασφάλεια και εκείνη του λέει ότι δεν μετανιώνει, διότι νιώθει υποχρεωμένη να βοηθήσει τη γυναίκα που της έσωσε τη ζωή. Ο Παναγιώτης εξηγεί στον Νικόλα ότι θα μπορούσε να είχε μπλέξει πολύ άσχημα και προειδοποιεί τη Νταίζη να μην προσπαθήσει να φυγαδεύσει τον Χρήστο, γιατί θα την παρακολουθεί συνέχεια. Η Νταίζη, όμως, είναι απαρηγόρητη, αφού συνειδητοποιεί ότι έχασε τον Χρήστο για πάντα. Η Μελίτα επισκέπτεται τη Νόρα και την προειδοποιεί ότι η Εριέττα, μόλις συνέλθει, θα θελήσει να την εκδικηθεί. \’Ετσι οι υποψίες της Νόρας για την εμπλοκή της στην απόπειρα δολοφονίας επιβεβαιώνονται.

Τετάρτη

Ο Λουκάς λέει στον Στέφανο ότι καλό θα είναι να περιμένουν να συνέλθει εντελώς η Εριέττα, πριν ξεκινήσουν πάλι τον πόλεμο με τον Ρούσσο. Η Στέλλα προσπαθεί να παρηγορήσει τη Νταίζη, αλλά εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά από τον Χρήστο και είναι πεπεισμένη ότι τον έχασε οριστικά. Η Νόρα και ο Λουκάς αποφασίζουν να πουν στην Αμαλία την αλήθεια για τη Μελίτα, προτού μιλήσουν στην αστυνομία. Ο Θάνος πλησιάζει την Αγγέλα, ενώ έχει βγάλει βόλτα τον μικρό \’Αγγελο. Αυτό θορυβεί πολύ την Εύα. Ο Στέφανος επισκέπτεται τη Μελίτα και την κατηγορεί για την απόπειρα δολοφονίας της Εριέττας, αλλά εκείνη τα αρνείται όλα. Η Αμαλία αρνείται να πιστέψει όσα της λένε ο Λουκάς και η Νόρα για τη Μελίτα. Αλλά και ο Πέτρος γίνεται έξαλλος, πιστεύοντας ότι χρησιμοποιούν τη Μελίτα για να χτυπήσουν εκείνον. Δηλώνει ότι ο πόλεμος μεταξύ τους θα κορυφωθεί και θα είναι αμείλικτος. Η Νταίζη ζητάει από τον Λουκά να φροντίσει το παιδί τους και να αναλάβει τα κληρονομικά της. Ο Λουκάς νιώθει ότι τον αποχαιρετάει.

Πέμπτη

Ο Πέτρος κατηγορεί τον Λουκά ότι αντί να δείξει ευγνωμοσύνη που σταμάτησε τις αγωγές και τις μηνύσεις, μπλέκει τη Μελίτα σε αυτήν τη σκευωρία. Τον προειδοποιεί ότι αυτή τη φορά θα είναι ανελέητος, απέναντί του. Η Νταίζη κλείνεται στο μπαρ του Χρήστου, μεθάει και βάζει φωτιά. \’Ενας άντρας αγνώστων στοιχείων βρίσκεται απανθρακωμένος στα ερείπια του μπαρ και όλοι συμπεραίνουν ότι κρυβόταν εκεί, αγνοώντας ότι ο Χρήστος κρυβόταν στο σπίτι της Αμαλίας. Η Νταίζη, σε άθλια κατάσταση, θεωρεί ότι, άθελά της, σκότωσε τον άντρα που αγαπούσε. Ο Στέφανος, λυπημένος, από τον άδικο θάνατο του Χρήστου, πλησιάζει τη Νταίζη για πρώτη φορά σαν αδερφός και προσπαθεί να την παρηγορήσει. Ο Λουκάς προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι ο λόγος που ο Αραβαντινός εξαφανίστηκε ήταν για να τους προστατεύσει. Και πάλι, όμως, νιώθει προδομένος από τον πατέρα του. Η Αμαλία επισκέπτεται τη Νταίζη. Της αποκαλύπτει ότι η ίδια ήταν που έκρυβε τον Χρήστο στο σπίτι της και της επιστρέφει κάποια πράγματα του, που άφησε εκεί.

Παρασκευή

Η Εύα λαμβάνει ένα ακόμα δώρο από τον Θάνο, αυτή τη φορά με ένα σημείωμα που αφορά τον μικρό \’Αγγελο. Θορυβημένη, αποφασίζει να ενημερώσει τον Στέφανο γι\’ αυτά που συμβαίνουν. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, την καθησυχάζει και της λέει πως δεν πρόκειται να αφήσει να συμβεί τίποτα ούτε σ\’ εκείνη, ούτε στο παιδί τους. Ο Παναγιώτης παίρνει γραπτή κατάθεση από την Εριέττα, όπου δηλώνει ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε ήταν η Μελίτα. Στη συνέχεια, επισκέπτεται τον Ρούσσο και τον ενημερώνει ότι η Μελίτα θα χρειαστεί να πάει στην Ασφάλεια για ανάκριση και θα ήταν καλό να την προετοιμάσει. Ο Λουκάς είναι ανήσυχος με τη συμπεριφορά και το κρυφτό του Αραβαντινού και μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον Νικόλα. Η Μελίτα οδηγείται στην Ασφάλεια, προκειμένου να ανακριθεί. Στο πλευρό της στέκεται ο Πέτρος, ο οποίος την συνοδεύει. Ο Στέφανος πηγαίνει και βρίσκει τον Θάνο. Με την απειλή όπλου, τον προειδοποιεί πως αν ξαναπλησιάσει την Εύα ή το παιδί του, δεν θα ξαναδεί το φως της μέρας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook