Έδρασε για μια ακόμη φορά η γυναίκα «αράχνη» που εξαπατά ηλικιωμένους στην Θεσσαλία, αλλά αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στην απάτη.

Βρήκε την ευκαιρία να πάρει ολόκληρο το κομπόδεμα του ανυποψίαστου θύματος της και να γίνει άφαντη πριν η άτυχη γριούλα το αντιληφθεί!

Η γνώριμη πια απατεώνισσα χτύπησε στη Λάρισα, όπου πλησίασε μια 81χρονη γυναίκα και κατάφερε να την πείσει ότι το παιδί της όφειλε χρήματα. Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη πίστεψε ότι η οικονομική οφειλή ήταν πραγματική και δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή. Άνοιξε το πορτοφόλι της και έδωσε στην άγνωστη απατεώνισσα 1.100 ευρώ!

Όμως, εκείνη πρόλαβε να δει ότι μέσα υπήρχαν και άλλα χρήματα και θέλησε να το εκμεταλλευτεί. Ζήτησε από την γερόντισσα λίγο νερό και, όταν εκείνη άφησε το πορτοφόλι της για να της το φέρει, βρήκε την ευκαιρία να το αρπάξει και να εξαφανιστεί!

Όταν η 81χρονη, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι με άλλα 3.000 ευρώ είχε κάνει… «φτερά», κατάλαβε ότι η απατεώνισσα την είχε ξεγελάσει και ειδοποίησε την Ασφάλεια Λάρισας που ερευνά για να την εντοπίσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook