Με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο όπως άλλωστε το συνηθίζει, ο Νίκος Μαστοράκης σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα, στην εκπομπή του Alter «Lifestyle».

Αναφερόμενος στην Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: «Συμφωνώ απολύτως με την φιλοσοφία \”Καλά κάνει και τα παίρνει, αφού της τα δίνουν\”». Ωστόσο σχετικά με τις φετινές αλλαγές στην εκπομπή της, είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα, το προϊόν είναι ίδιο, η ώρα άλλαξε. Η εκπομπή της είναι χάλια. Η εκπομπή έχει το κακό της χάλι. Είναι εκπομπή συνονθύλευμα που δεν λέει τίποτα».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερεθεί και στην πρωινή ζώνη. Για το \”Πρωινό Mou\” είπε: «Έκαναν κάτι πρωτότυπο. Η διαφορά ανάμεσα τους και στους υπόλοιπους είναι ότι έχουν ξεκαθαρίσει και διαχωρίσει τους χαρακτήρες τους. Ο Γιώργος έιναι το καθικάκι και η Φαίη το καλό κορίτσι». Ενώ, για το \”Πρωινό ΑΝΤ1\”: «Η χημεία του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου δεν ταιριάζει τηλεοπτικά».

Ο ίδιος εξήγησε γιατί δεν κάνει τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, λέγοντας: «Αυτόν τον καιρό η τηλεόραση δεν έχει να με πληρώσει. Δεν θα έκανα καμία μείωση. Μειώσεις κάνουν όσοι έχουν βιοποριστικές ανάγκες και εγώ δεν έχω».Και πρόσθεσε: «Δεν με θέλει καμία τηλεόραση, γιατί οι περισσότεροι που κάνουν τώρα τηλεόραση είναι άνθρωποι που ήταν βοηθοί μου. Δεν γίνεται να αξιολογηθώ από υπαλλήλους μου. Με τα περισσότερα κανάλια έχω ανοιχτούς λογαριασμούς».

Ακόμη σχολίασε: τη Χριστίνα Λαμπίρη, ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star («Είναι γεννημένη άνκοργουμαν. Αν μείνει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σε έναν χρόνο θα είναι τοπ»), τον Ηλία Ψινάκη («Ο Ηλίας είναι αυθεντική, ευφυής παρουσία γεμάτη χιούμορ. Είναι από τους λίγους Έλληνες που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται») τον Τρύφωνα Σαμαρά («Δεν είναι ούτε να τον βλέπεις ούτε να τον παρακολουθείς») και την Άννα Βίσση, με αφορμή το rockumentary της \’Όσο έχω φωνή\”(«Καλά έκανε. Μαγκιά της. Αφού μπορεί και την θέλουν δεν καταλαβαίνω την κριτική. Πιστεύω ότι αυτοί που την κατέκριναν, είναι όσοι δεν μπορούν να αμφισβητήσουν το ταλέντο της και βρήκαν μια πτέρνα που κακώς νομίζουν ότι είναι αχίλλειος»).

 

Μάλιστα, αστειευόμενος για το αξύριστο λουκ του, είπε: «Από τη στιγμή που είδα ότι ο Κωστόπουλος με αξυρισιά πήρε εκπομπή, είπα: \”Ας μείνω και εγώ αξύριστος, μπορεί να μου δώσουν καμιά νυχτερινή εκπομπή που να του μοιάζει λιγάκι΄\”».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook