Στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια απέδωσε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς την εξαιρετική πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League μιλώντας στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 λίγο μετά την άφιξη της κρητικής ομάδας στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Το Σέρβικο «μηχανάκι» της μεσαίας γραμμής της κρητικής ομάδας μίλησε για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Ζ. Κάλαϊτζιτς αναφέρθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στη Νέα Σμύρνη ενώ για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ ο 33χρονος μέσος της κρητικής ομάδας τόνισε : «Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ζ. Κάλαϊτζιτς στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6 :

Για την νέα πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη επί του Πανιωνίου : «Σίγουρα είναι μια σημαντική νίκη γιατί παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Αυτούς τους αγώνες πρέπει να τους κερδίζουμε και κόντρα στον Πανιώνιο δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Για το πιο ήταν το «κλειδί» για τη νίκη στη Νέα Σμύρνη : «Παίξαμε όπως μας είπε ο προπονητής μας και ήταν πολύ καλό το ότι καταφέραμε και βάλαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Όλη η ομάδα έπαιξε καλά και είχαμε και καλή αμυντική λειτουργία και στην επίθεση κάναμε πολλές φάσεις και δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο».

Για το πιο είναι το μυστικό της καλής πορείας του ΟΦΗ : «Μέσα στα αποδυτήρια έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό είναι πολύ σημαντικό . Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αλλά είμαστε όλοι καλοί παίκτες και είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι και να παίρνουμε καλά αποτελέσματα».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος και το αν επηρεάσει τον καλό ρυθμό που έχει βρει η ομάδα : «Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο , αλλά έχουμε βρει την σειρά μας και είναι καλό το ότι θα έχουμε κάποιες μέρες για να ξεκουραστούμε αλλά και να δουλέψουμε για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το ματς με τον Άρη».

Για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα : «Έχουμε μιλήσει με τον προπονητή μας και είναι θετικό που έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είναι όμως νωρίς . Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μετά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

Διήμερο ρεπό στους παίκτες

Την ευκαιρία να αποφορτίσουν λίγο τις «μπαταρίες» τους από το άγχος των παιχνιδιών θα έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη στη Νέα Σμύρνη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος θέλοντας να ανταμείψει τους παίκτες του για τη νίκη επί του Πανιωνίου και εκμεταλλευόμενος την διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του που θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη το απόγευμα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους σε χαλαρούς ρυθμούς για το ματς που ακολουθεί με τον Άρη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Το διήμερο ρεπό του Αναστόπουλου που παρέμεινε στην Αθήνα και δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή την Κυριακή το πρωί , το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που επέλεξαν να επισκεφτούν τις ιδιαίτερες πατρίδες τους. Με την αποστολή του ΟΦΗ την οποία υποδέχθηκαν κάποιοι φίλαθλοι αλλά και ο νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Χρ. Μιχαλόπουλος επέστρεψαν στο Ηράκλειο οι Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Κατάι, Κάλαϊτζιτς, Κάρολ, Ταυλαρίδης και Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook