Στην φωτογράφιση για το εξώφυλλο του νέου CD του Κώστα Μαρτάκη με τίτλο «Ένταση» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Lifestyle» και ο 27χρονος τραγουδιστής μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα.

Με αφορμή τον τίτλο της νέας του δισκογραφικής δουλειάς, δήλωσε ο ίδιος: «Ένταση μου δημιουργούν τα πάντα, η ζωή γενικότερα, η οικογένεια, οι φίλοι, οι σχέσεις, η δουλειά μου. Όλα πρέπει να γίνονται με ένταση». Ο ίδιος αφιέρωσε το τραγούδι με τίτλο «Η αγκαλιά μου» σε όλο τον κόσμο, αφού όπως δήλωσε: «Είμαι μόνος μου, εγώ και τα τραγούδια μου. Μου λείπει μια αγκαλιά».

Ακόμη σχολίασε το γεγονός ότι ποτέ οι σχέσεις του δεν έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, λέγοντας: «Είναι κάτι προσωπικό. Δεν κρύβομαι, δεν βγαίνω μεταμφιεσμένος, απλά ίσως να μην έχει υπάρξει κάτι τόσο δυνατό που να έχει κρατήσει αρκετό καιρό για να γίνει επίσημο».

Σχολιάζοντας τις παπαράτσι φωτογραφίες, δήλωσε: «Αν η κάμερα με πετύχει κάπου έξω, ευχαρίστως θα μιλήσω με χαμόγελο. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Δεν θα μπορούσα ποτέ να \”στήσω\” ένα παπαράτσι. Φαίνεται, όταν κάτι είναι ψεύτικο άλλωστε».

Ο νεαρός τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική κρίση που όπως είπε έχει επηρεάσει τον ίδιο και την οικογένεια του: «Σαν Έλληνες έχουμε περάσει και πολύ πιο δύσκολα, η ιστορία μας το λέει αλλά έχουμε επιβιώσει. Οπότε και τώρα δεν είναι λύση να φεύγουμε». Τέλος μίλησε και για την ανασφάλεια της δουλειάς του: «Κάθε μέρα ίσως είναι και η τελευταία που τραγουδάς, γιατί δεν ξέρεις τι ξημερώνει. Η ανάγκη σίγουρα θα με έκανε να κάνω οποιαδήποτε δουλειά μέσα στα όρια, αλλά αγαπώ τόσο πολύ αυτό που κάνω, με ολοκληρώνει τόσο πολύ σαν άνθρωπο, που είναι η ζωή μου».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook