Από ένα βαθμό μοιράστηκαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Παγκρήτιο Στάδιο ο Εργοτέλης με τον Παναιτωλικό όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 σε μια αναμέτρηση που έγινε στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο και απέκτησε ρυθμό μετά το 30΄ όπου οι δύο ομάδες αποφάσισαν να παίξουν λίγο επιθετικά και να δημιουργήσουν καλές ευκαιρίες στις εστίες των Καβουσάκη και Μπλάζιτς.

Στο 33΄ έγινε η πρώτη καλή φάση του αγώνα με το σουτ του Χαριστέα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του εξαιρετικού σε δεύτερο συνεχόμενο ματς Καβουσάκη. Ο Εργοτέλης απάντησε στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων σε φαουλ του Λεάλ στο 35΄που πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι , και στο 38΄ σε διαγώνιο σουτ του Κουτσιανικούλη, με τον Πανατωλικό να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία για το πρώτο μέρος για να ανοίξει το σκορ στο 42΄ με τον Καβουσάκη να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Καμαρά μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε άρδην με τον Παναιτωλικό να «ταμπουρώνετε» στην άμυνα του για να κρατήσει το μηδέν και τον Εργοτέλη να χάνει πολύ καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ μέχρι το 69΄ όπου ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι καθώς από το 70΄ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τον Εργοτέλη να μην έχει φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή και τον Παναιτωλικό με άμυνα «Τεννέ» να κρατάει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας μέχρι το τέλος.

Πάντως βάση της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου αν μια ομάδα δικαιούται τη νίκη αυτός ήταν ο Εργοτέλης που έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κατσικοκέρη στο 48΄ , το 59΄ , το 63΄ και το 69΄.

Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης (60’ Χαντί), Σίλβα Ζούνιορ, Σασιασβίλι, Ολίσε, Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης (88’ Καρέλης), Λεάλ, Μπέτο (86’ Χρυσοφάκης).

Παναιτωλικός (Μ. Τενές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Ντολεζάϊ, Ετζενγκουέλε, Μητρόπουλος (89’ Μεζάγν), Ρότσα (71΄Σιόντης), Κούσας, Θεοδωρίδης (91’ Παλαιολόγος), Χαριστέας, Καμαρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook