Μια καθαρή και δίκαιη νίκη σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος κατάφερε να σημειώσει στην πρεμιέρα του 10ου ομίλου της Δ΄ Εθνικής ο Ηρόδοτος που κέρδισε με 1-2 μέσα στον Κρουσώνα τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν σχετικά νωρίς στο σκορ και πιο συγκεκριμένα στο 25΄ με τέρμα που σημείωσε ο Κοζυράκης και έκαναν το 0-2 στο 71΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ ξύπνησε ουσιαστικά μετά το 0-2 και στο 73΄ έχασε την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο ματς αλλά το πέναλτι που εκτέλεσε ο Κουράκης αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα Ζαφείρη του Ηροδότου.

Η απώλεια του πέναλτι σκόρπισε απογοήτευση στους γηπεδούχους που πάντως κατάφεραν λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα να μειώσουν σε 1-2 με σκόρερ τον Σαλταπίδα.

ΠΑΟΚ (Μανόλης Παπαματθαιάκης): Χωραφάκης, Κάβαλος, Θεοδωράκης, Μακατουνάκης (λ.τ. 31’ Μπέρκης), Οικονόμου, Κομπογενιτάκης, Σαλταπίδας, Γεωργόπουλος, Κουράκης, Λυκούδης (57′ λ.τ. Μαμουλάκης), Σταυρακάκης (60′ Μπαράς)

Ηρόδοτος: (Νίκος Ανδριανάκης): Ζαφείρης, Κοζυράκης (87′ Γιαννακάκης), Χαρίτος, Μαυρίδης, Μαδάκης Κ, Κότης, Κοκκινάκης, Φραγκος, Μωραϊτης (84′ Παπαδόπουλος), Παπαδάκης, Χαντζής (91′ Πετράκης)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook