Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο η Χερσόνησος και οι Ασίτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στην πρεμιέρα του Περιφερειακού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Κίτσα να εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο το πέναλτι που κέρδισε ο Οικονομάκης και να κάνει το 1-0, ενώ νωρίτερα στο 6΄ είχαν χάσει μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ με το σουτ του Καπετανάκη που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19΄ ήρθε η ισοφάριση από τις Ασίτες με το δυνατό σουτ του Ανδρεαδάκη να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Μουντράκη, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα η Χερσόνησος πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ κάνοντας στο 23΄ το 2-1 με διπλή προσπάθεια και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι του Ζαχαριουδάκη.

Οι Ασίτες όμως απάντησαν και πάλι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με τον Δομάζο να κάνει στο 42΄ το τελικό 2-2 και αφού πρώτα η μπάλα είχε βρει το δοκάρι του Μουντράκη μετά το σουτ του Σταυρακάκη.

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Μουντράκης, Σωμαράκης, Χαριστινίδης Π., Κουτσάκης, Χαλκιαδάκης, Πατελής, Ανωγειανάκης (81′ Χαριστινίδης Γ) , Βλάχος (62′ Γιουργιώτης), Κίτσας, Τεπετός, Καπετανάκης (76′ Βασιλείου)

Ασίτες: (Δαυίδ Φραγκιαδάκης ): Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ, Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος (87′ Γιακουμάκης), Τσερεβελάκης, Ποτηράκης (80′ Δεληστεφανής), Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης (93′ Καρδαμίτσης)