Ο «καλός συμπατριώτης» που θα έβρισκε δουλειά στην Ελλάδα σε μια 20χρονη Ρουμάνα, αποδείχθηκε… αδίστακτος μαστροπός. Όσο η κοπέλα του έφερνε κέρδη, όλα πήγαιναν καλά. Όταν, όμως, εκείνη δημιούργησε ερωτική σχέση, την… πέταξε με τις κλωτσιές από το σπίτι τους κλέβοντάς την κιόλας!

Η νεαρή αλλοδαπή κατέφυγε, όπως δημοσιεύει το protothema.gr, στην Ασφάλεια Κομοτηνής και κατήγγειλε ότι ο 39χρονος ομοεθνής της είχε κάνει… έξωση στην ίδια και τον 23χρονο φίλο της από το σπίτι όπου έμεναν, ενώ ταυτόχρονα έκλεψε τα κινητά τους τηλέφωνα. Το στόμα της «λύθηκε» σιγά- σιγά και αποκάλυψε πώς είχε έρθει στην Ελλάδα πριν από τρεις μήνες, πιστεύοντας ότι θα έβρισκε μια νόμιμη δουλειά.

Όμως, ο «ευεργέτης» της την εξανάγκαζε με απειλές και ξυλοδαρμούς να προσφέρει τις ερωτικές της «υπηρεσίες» σε άγνωστους άνδρες. Ο μαστροπός συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις Ρουμάνους συνεργάτες του ηλικίας 21, 24 και 26 χρόνων και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας αλλά και της κλοπής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook