Περίεργες σκηνές διαδραματίστηκαν σε αίθουσα δικαστηρίου στη Νότια Καρολίνα όταν δύο ομοφυλόφιλες γυναίκες άκουσαν από τη δικαστή ότι θα περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους στη φυλακή για τον φόνο ενός τρίχρονου κοριτσιού.

Οι δύο ερωμένες, Erica Mae Butts και Shanita Latrice Cunningham, δεν ήταν προετοιμασμένες για την απόφαση του δικαστηρίου και κατέρρευσαν. Οι φύλακες χρειάστηκε κυριολεκτικά να τις σύρουν έξω από την αίθουσα.

Οι φύλακες \”πέταξαν έξω\” από την αίθουσα του δικαστηρίου και τη μητέρα της μιας εκ των κατηγορουμένων γιατί ούρλιαζε \”Δεν μπορώ να αφήσω το παιδί μου σε αυτήν την κατάσταση\”.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι δύο γυναίκες χτύπησαν το άτυχο κορίτσι μέχρι θανάτου, τον Νοέμβρη του 2009. Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο οι δύο κατηγορούμενες \”χτυπούσαν επανειλημμένα το τρίχρονο κορίτσι με μια ζώνη καθώς και με κρεμάστρες. Τα σημάδια στο σώμα του κοριτσιού ήταν εμφανή και δεν υπήρχε σημείο στο σώμα της που να μην είχε χτυπηθεί, εκτός από τα πέλματα\”.

Οι ίδιες πάντως, όπως αναφέρει η Daily Mail, ισχυρίζονται ότι η μικρή είχε ένα ατύχημα και ότι δεν κατάλαβαν ότι αυτό που της έκαναν θα της προκαλούσε τόσο μεγάλο κακό.

\"Erica
\"Shanita

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook