Στο γήπεδο που φέρει το όνομα του πατέρα των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, \”Δημήτρης Γιαννακόπουλος\” στο Ρουφ, ο ΑΟ Χανιά θα παίξει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς.

Κόντρα στο ΠΑΟ Ρουφ οι μπλε θα προσπαθήσουν να μείνουν όρθιοι να μην χάσουν και να διατηρήσουν τον αντίπαλό τους από κάτω τους στη βαθμολογία.
Κρυφός πόθος όμως είναι η νίκη η οποία εφόσον έρθει τότε ο ΑΟΧ μπορεί να κοιμάται πιο ήσυχος αναφορικά με την παραμονή του στη κατηγορία.
«Είναι εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Αρκεί οι παίκτες μου να παίξουν το ίδιο καλά όπως και στο ματς με τη Παναχαϊκή. Χρειάζεται όμως ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, προσοχή και ευστοχία ώστε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας παρουσιαστούν» δηλώνει ο Προμπονάς στο flashnews.gr

Ο ΑΟΧ έχει ένα ακόμα σύμμαχο ενόψει της Κυριακάτικης μάχης. Την κακή ψυχολογία των γηπεδούχων που αγνοούν τη νίκη για έντεκα στη σειρά παιχνίδια. Tελευταία φορά που νίκησε η Αθηναϊκή ομάδα ήταν πριν τη παρέλαση.
 Στις 24 Οκτωβρίου κέρδισε 2-0 τον Παναιγιάλειο αλλά έκτοτε έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς, συν 3 που πήρε τη περασμένη αγωνιστική στα χαρτιά.
Από την άλλη όμως, για μια ακόμα φορά ο τεχνικός του ΑΟΧ έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα:

Στο απουσιολόγιο του Ναξιώτη προπονητή βρίσκονται τα ονόματα των Τσιτλακίδη, Πλουσή, Μποτωνάκη και Βασαδάκη, ενώ με αστερίσκο είναι αυτά των Γωνιωτάκη και Βουρβαχάκη που θα είναι μεν στην αποστολή αλλά είναι άγνωστο αν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Ο Γωνιωτάκης πρώτος σκόρερ της ομάδας νιώθει ενόχληση στη μέση, ενώ ο Βουρβαχάκης δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Τουλάχιστον επιστρέφουν οι Σεληνιωτάκης και Ραπτάκης που αναμένεται να βρίσκονται στο βασικό σχήμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook