Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η κα Παπαρήγα στα γραφεία του κόμματος, στον Περισσό, σχολίασε τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και τη συμφωνία για συγκρότηση κυβέρνσησης συνεργασίας, κατά τη χθεσινή συνάντηση των κ.κ. Παπανδρέου και Σαμαρά, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

\”Πριν ληφθούν τετελεσμένες αποφάσεις, να επιβάλει εκλογές\”, κάλεσε το λαό η κα Παπαρήγα, εκτιμώντας πως η νέα κυβέρνηση θα επιδιώξει λήψη μέτρων, που θίγουν το λαό για τουλάχιστον για 10 – 15 χρόνια.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ \”έψηναν τη νέα κυβέρνηση αρκετό καιρό\” και το δημοψήφισμα αποτέλεσε \”μόνο η αφορμή\”.

\”Σήμερα, δεν έχει κανένα συμφέρον ο λαός από ένα γενικό αντιμνημονιακό μέτωπο. Μία πρέπει να είναι η αγωνία του λαού, πώς θα καταφέρει να προλάβει να ανατρέψει μέτρα, να νικήσει, να αποδεσμευθεί από την ΕΕ\”.

Ακόμη, όπως είπε, αυτή η κυβέρνηση \”δεν θα αντιμετωπίσει ούτε το χρέος ούτε τα ελλείμματα ούτε την πιθανή ανεξέλεγκτη χρεοκοπία\” και σημείωσε την ανάγκη αποδέσμευσης της Ελλάδας από την ΕΕ και με αφορμή την ανάμειξη Μέρκελ – Σαρκοζί στα εσωτερικά πολιτικά δρώμενα.

\”Ο λαός θέλει να πάψει να νιώθει την ταπείνωση\”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου, αναφέρθηκε στους κουκουλοφόρους.

Δείτε τη δήλωσή της:


Παπαρήγα για κουκουλοφόρους by fon1972

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook