Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά την ιστορική συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για τη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας.

Ο κ. Καρατζαφέρης ανέφερε ότι προτίθεται να στηρίξει τη νέα κυβέρνηση με τρεις όρους: «\’όχι\’ σε νέα μείωση μισθών και συντάξεων, \’όχι\’ σε παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και \’όχι\’ στο πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας».

Επίσης, ζήτησε από τον «ομογάλακτο εταίρο», δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά, να ζητήσει την άρση του νόμου για την ιθαγένεια των μεταναστών.

Ζητάμε επί 18 μήνες κυβέρνηση εθνικής σωτηρία και τώρα προκύπτει συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, σχολίασε. Από το ολότελα, καλό είναι κι αυτό, είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Στη συνομιλία του ενώπιον των δημοσιογράφων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Ήλπιζα ότι εξερχόμενος, θα μπορούσα να πω \’habemus Papademum\’, αλλά ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι».

«Εκκολάπτεται φαίνεται» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Παπούλιας, για να επανέλθει ο κ. Καρατζαφέρης: «Φαίνεται ότι η επώασις είναι λίγο επώδυνος, αλλά να ευχηθούμε να πάει καλά η γέννα».

(in.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook