Το «απολύτως φυσικό, απολύτως Κρητικό» επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ, στηρίζοντας με συνέπεια την τοπική κοινωνία της Κρήτης, ενισχύει φέτος τη δράση του Παγκρήτιου Συνδέσμου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «ΑιματοΚρήτη» και υλοποιεί το κοινωνικό πρόγραμμα για τη διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής».

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το μήνα Νοέμβριο έχουν προγραμματισθεί οι ακόλουθες 2 εθελοντικές αιμοδοσίες και το επιτραπέζιο νερό ΛΥΤΤΟΣ προσκαλεί όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των περιοχών να γίνουν εθελοντές αιμοδότες, προάγοντας το μήνυμα: «Kάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής!».

Ο συντονισμός των αιμοδοσιών γίνεται από τον εθελοντικό σύλλογο «ΑιματοΚρήτης», σε συνεργασία με τα κινητά συνεργεία αιμοληψιών του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

• Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνδέσμου Φίλων ΑΕΚ Ηρακλείου, (Δημοκρατίας και Χρυσοστόμου 77, τρίτος όροφος) και ώρες 17:30- 19:30.
• Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011, η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Γαζίου και ώρες 10:00-13:30.

Το πρόγραμμα «Κάθε σταγόνα, σταγόνα ζωής» υλοποιείται κυρίως στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου και στις πόλεις του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου, σε μια προσπάθεια να αυξηθούν οι τακτικοί εθελοντές αιμοδότες και να ευαισθητοποιηθούν οι νέοι άνθρωποι.

Τονίζουμε ότι κάθε εθελοντής αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα εθελοντή αιμοδότη, αφού ο ΑιματοΚρήτης δεν διαχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο το αίμα που συλλέγεται στις αιμοδοσίες που διοργανώνει.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον εθελοντικό σύλλογο του ΑιματοΚρήτη στο τηλέφωνο 2810-239773 ή 6978-246797 είτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.aimatocritis.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook