Η σκληρή δουλειά και η υπομονή είναι δύο στοιχεία στα οποία θα πρέπει να στηριχτεί ο ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος για να έχει ανάλογα αποτελέσματα με αυτά που έχουν έρθει στο ξεκίνημα της χρονιάς , σύμφωνα με τον Μίρνες Σίσιτς.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κρητικής ομάδας στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης και τη νίκη επί του Πανιωνίου πετυχαίνοντας δύο γκολ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας . για την νέα επιτυχία της ομάδας του αλλά και για τους στόχους του ΟΦΗ στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είμαστε καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και η ομάδα μας πήρε δίκαια τη νίκη. Ακόμη και στο διάστημα που μας πίεσε ο Πανιώνιος στις αρχές του Β μέρους, δεν του επιτρέψαμε να μας απειλήσει. Δεν ανησυχήσαμε ούτε όταν μείωσε το σκορ. Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νέα επιτυχία μας. Φυσικά δεν μένουμε στη νίκη αυτή που ανήκει πλέον στο παρελθόν» τόνισε αρχικά ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.

Αναφορικά με το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός της κρητικής ομάδας τόνισε : «Στόχος όλων μας είναι να συνεχίσουμε τη θετική πορεία που έχει ο ΟΦΗ και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Δεν βλέπουμε μακριά. Η φετινή αγωνιστική σεζόν έχει μακρύ δρόμο και χρειάζεται υπομονή και δουλειά».

Επιστρέφουν την Τρίτη το απόγευμα στις προπονήσεις

Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα βάση και του διήμερου ρεπό που έχει δοθεί από τον Νίκο Αναστόπουλο οι παίκτες του ΟΦΗ θα έχουν και την Δευτέρα την δυνατότητα να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν σε ρυθμούς προπονήσεων την Τρίτη στις 4 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook