Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας για τον εντοπισμό των δυο κακοποιών που εισέβαλαν τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα καφενείο στον Άσσο και λήστεψαν με την απειλή όπλων την 43χρονη ιδιοκτήτρια, τον 47χρονο υπεύθυνο και τρεις θαμώνες του καταστήματος , τραυματίζοντας μάλιστα τον δεύτερο.

Οι δύο κουκουλοφόροι δράστες ακινητοποίησαν όσους βρίσκονταν στο μαγαζί απειλώντας τους ο ένας με κυνηγετικό όπλο και ο άλλος με έναν λοστό. Άρπαξαν από το ταμείο γύρω στα 500 ευρώ, αλλά δεν τους φάνηκαν αρκετά και υποχρέωσαν τα πέντε θύματα να αδειάσουν τις τσέπες τους! Πήραν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους και έκαναν να φύγουν.

Εκείνη τη στιγμή, ο 47χρονος υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε να τους εμποδίσει και τον χτύπησαν με το λοστό, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Στη συνέχεια, βγήκαν στον δρόμο, επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο με το οποίο τους περίμενε ακριβώς από το καφενείο ένας συνεργός τους και διέφυγαν.

*** Παρόμοια ληστεία με δράστες δύο κουκουλοφόρους, έγινε και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Νεοχωρίου Κυλλήνης. Οι κακοποιοί ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους και άρπαξαν από το ταμείο περίπου 300 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Καθώς διέφευγαν πεζή, ο ένας πυροβόλησε με πιστόλι μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook