Τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, ο Αλεξανδρος Αγγλούπας πυροβόλησε την αδερφή της Όλγας Φαρμάκη, Γωγώ, στο σπίτι των δύο κοριτσιών στο Παλιό Φάληρο. Για το τραγικό συμβάν, που όπως φαίνεται από τις καταθέσεις, ήταν ατύχημα, μίλησε ο ίδιος στην εφημερίδα \”Espresso\”.

Ο νεαρός επιχειρματίας -και σύντροφος της Όλγας Φαρμάκη- δήλωσε συντετριμμένος: «Πάνω από όλα, σημασία έχει η υγεία της Γωγώς» ενώ τόνισε: «Πρόκειται για ατύχημα. Δεν θα πυροβολούσα ποτέ κάποιον. Άκουσα διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τις τελευταίες ώρες. Είναι δυνατόν να ήθελα να πυροβολήσω; Με την Όλγα σκεφτόμαστε να παντρευτούμε το καλοκαίρι. Πώς θα μπορούσα να κάνω κακό σε αυτήν ή την οικογένειά της;».

Επίσης, για τη σχέση του με την Όλγα Φαρμάκη και την οικογένειά της, δήλωσε: «Με την Όλγα είμαστε και πάλι μαζί τους τελευταίους μήνες. Τα κορίτσια σε λίγες μέρες θα έφευγαν για την Αμερική. Η Γωγώ γράφτηκε σε μια σχολή υποκριτικής και η Όλγα θα πήγαινε μαζί της για να τη βοηθήσει τις πρώτες ημέρες. Εγώ θα πρόσεχα το σκυλάκι που έχουν, μέχρι την επιστροφή στην Ελλάδα της Όλγας. Τις τελευταίες ημέρες, μάλιστα, περνούσα πολύ συχνά από το σπίτι, ακόμη και δυο φορές τη μέρα, για να με συνηθίζει το σκυλάκι».

Για όσα έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής αποκάλυψε: «Εκείνο το βράδυ τα κορίτσια επέστρεψαν αργά στο σπίτι. Μόλις είχαν τελειώσει από τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ της Όλγας. Ήταν ξημερώματα, όταν πέρασα από το σπίτι για να τις δω. Η Όλγα έμεινε στον κάτω όροφο για να μου φτιάξει έναν καφέ και εγώ ανέβηκα επάνω για να δω το σκυλάκι και να κάτσω λίγο με τη Γωγώ. Έβγαλα το σακάκι μου και την ώρα που πήγα να αφήσω το πιστόλι πάνω στο τραπέζι, αυτό εκπυρσοκρότησε» ενώ, για την αντίδρασή του πρόσθεσε: «Τα έχασα. Έπαθα σοκ. Ακούστηκε ένα “μπαμ” και σε κλάσματα δευτερολέπτου η Γωγώ ήταν στο πάτωμα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πήρα αμέσως την αστυνομία στο τηλέφωνο και είπα τι είχε συμβεί».

Τέλος, o Aλέξανδρος Αγγλούπας αποκάλυψε τις πρώτες κινήσεις που έκανε το ζευγάρι για να μεταφερθεί η Γωγώ Φαρμάκη όσο το δυνατόν συντομότερα σε ένα νοσοκομείο: «Αστραπιαία εγώ και η Όλγα πήραμε τη Γωγώ και τη βάλαμε στο αυτοκίνητο για να τη μεταφέρουμε στο νοσοκομείο. Η Γωγώ αιμορραγούσε και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πώς θα την πάω πιο γρήγορα στο νοσοκομείο. Δεν κατάλαβα πως έφτασα έξω από τον “Ευαγγελισμό”, όπου δεν μας δέχτηκαν, επειδή δεν εφημέρευαν και μας έστειλαν στο ΝΙΜΤΣ. Εκεί την παρέλαβαν οι γιατροί. Δεν πρόλαβα να μπω μέσα στο νοσοκομείο, γιατί την ίδια ώρα έφτασαν και οι άντρες της Ασφάλειας, οι οποίοι με οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Τους έλεγα “αφήστε με λίγο να δω τη Γωγώ και μετά πάρτε με, αφού εγώ σας κάλεσα”, αλλά δεν με άφησαν».

Αφού έμεινε μία ημέρα στα κρατητήρια της αστυνομίας, ο Aλέξανδρος Αγγλούπας μεταφέρθηκε το Σάββατο στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook