Από την στιγμή που το αγωνιστικό κομμάτι κυλάει άψογα μέχρι στιγμής στον ΟΦΗ το ζήτημα που καίει την κρητική ομάδα είναι το οικονομικό.

Η διακοπή του πρωταθλήματος λοιπόν δίνει την ευκαιρία στους διοικούντες την ΠΑΕ ΟΦΗ να βάλουν σε μια σειρά τα σημαντικά οικονομικά θέματα που υπάρχουν , με φλέγον ζήτημα βέβαια να είναι το θέμα που υπάρχει με την καταβολή των χρημάτων που οφείλονται στους αδερφούς Βατσινά για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ και κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το πώς θα βρεθεί λύση με τους αδερφούς Βατσινά πριν οι δύο πλευρές λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες όπου έχει οριστεί να εκδικαστεί η κύρια δίκη της υποθέσεως.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να γίνει ένα νέο ραντεβού την Τρίτη με την πλευρά των αδερφών Βατσινά στην οποία θα τους κατατεθεί μια νέα ακόμη πιο βελτιωμένη πρόταση από την τελευταία που τους είχε γίνει την προηγούμενη εβδομάδα και την οποία οι πρώην μεγαλομέτοχοι της ΠΑΕ την απέρριψαν.

Την ΠΑΕ ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν στη συνάντηση αυτοί οι δύο αντιπρόεδροι της ΠΑΕ ο Βασίλης Ξημέρης και ο Αντώνης Κουτάντος όπου θα καταθέσουν εγγράφως στον Φ. Βατσινά την νέα πρόταση τους , ευελπιστώντας αυτή την φορά ότι θα λάβουν θετική απάντηση .

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΟΦΗ θα περιμένουν την απάντηση των αδερφών Βατσινά μέχρι την Τετάρτη και αν και αυτή την φορά είναι αρνητική θα γίνει μια νέα συνάντηση των μελών του δ.σ και θα μπει σε εφαρμογή ένα άλλο πλάνο που έχει καταρτιστεί για να μπορέσει να βγει η κρητική ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει .

Στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας συζητήθηκε επίσης και το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 1,7 εκ. ευρώ . Ένα ζήτημα που απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας και που κατά κάποιο τρόπο συνδέεται άμεσα και με το κομμάτι της αδειοδότησης για το οποίο ήδη στην κρητική ΠΑΕ έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για να μην υπάρξουν τα περσινά προβλήματα που ταλαιπώρησαν την ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook