Με έναν αινιγματικό τρόπο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της εκπομπής της, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alter εδώ και καιρό, φαίνεται πως δεν έχουν ξεπεραστεί κι έτσι οι εργαζόμενοι του καναλιού προχωρούν για ακόμα μια φορά σε επίσχεση. Η οικοδέσποινα του «Πολύ Μπλα-Μπλα», υπό τους ήχους του τραγουδιού «Σ’ευχαριστώ για όσα μου έχεις χαρίσει», δήλωσε λίγο πριν το φινάλε της εκπομπής, απευθυνόμενη στους συνεργάτες της:

«Εγώ σας ευχαριστώ για όσα μου έχετε χαρίσει, για όσα έχουμε περάσει. Έχουμε περάσει “δια πυρός και σιδήρου” όλοι οι άνθρωποι αυτού του σταθμού. Αντέξαμε και αντέχουμε παραπάνω από όσα πιστεύαμε ποτέ. Ελπίζουμε να έχουμε την ευκαιρία κάποια στιγμή να τα ξαναπούμε. Εκτός κάμερας θα τα λέμε σίγουρα. Μπροστά στην κάμερα, ίσως και να τα ξαναπούμε όλοι μαζί. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές, ποτέ δεν γνωρίζεις τι σου ξημερώνει» και συνέχισε λέγοντας: «Αν όμως αυτό δεν συμβεί, σας στέλνουμε την αγάπη μας. Σας ευχαριστούμε για την επιμονή σας να μας ψάχνετε με το τηλεκοντρόλ σας, ακόμα κι αν κάναμε μέρες να φανούμε. Σας ευχαριστούμε που πέρυσι που, ενώ λείπαμε ένα μήνα, με το που γυρίσαμε ήσασταν κοντά μας. Κι ελπίζω αν κάποια στιγμή ξαναγυρίσουμε, θα είστε πάλι εκεί».

Η ίδια και οι συνεργάτες της μετά από τα λεγόμενά της ξέσπασαν σε δυνατά χειροκροτήματα φανερά συγκινημένοι και με το τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη «Οι τίτλοι του τέλους» αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook