Για 21 χρόνια, ως διευθύντρια προγράμματος των μεγαλύτερων καναλιών, συνέδεσε το όνομά της με τα πιό λαμπερά projects της τηλεόρασης. Πλέον κρίνει τα τηλεοπτικά πρόσωπα και πράγματα με τη ματιά του τηλεθεατή σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο ένθετο «People» της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Για την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, δεν χωρούσε πλέον στην πρωινή ζώνη. Έπρεπε να μετακινηθεί. Η Ελένη με την μετακίνηση της αυτή έφυγε μακριά από τους πρωινούς της ανταγωνιστές, που ίσως και να μην μπορούσε να συναγωνιστεί».

Σχετικά με τον «Alpha» τόνισε: « Ένας λόγος που αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι του κάθονται και κλαίνε είναι γιατί πέρυσι έκαναν δύο πανάκριβα σόους το ''Greel Idol'' και το ΄΄Big Brother΄΄. Ενώ για τον «ΑΝΤ1» είπε: «Δεν έχει ανάγκη τα μεγάλα και ακριβά σόου. Το νέο του πρωινό, παρά το γεγονός πως θέλει κάποιες διορθώσεις, μου αρέσει».

Ακόμη σχολίασε: τη Ζέτα Μακρυπούλια («Δεν είναι η κοπέλα της διπλανής πόρτας, όπως είναι η Ελένη ή η Φαίη. Κάνει για βραδινά σόου, αλλά μου βγάζει μια ψυχρότητα για πρωινή εκπομπή»), τη Ναταλία Γερμανού («Μου άρεσε ανέκαθεν και παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή είναι στην ουσία μόνη της, είναι πάρα πολύ καλή») και την Ελεονώρα Μελέτη («Αυτό που κάνει τώρα της πάει γάντι. Το πιστεύει και το υποστηρίζει. Όταν τη βάλαμε να κάνει πρωινό στη ουσία την πετάξαμε μέσα σε ένα στούντιο και περιμέναμε να μας κάνει νούμερα. Από τότε και μέχρι σήμερα η εξέλιξή της είναι εντυπωσιακή»).

Ωστόσο δεν παρέλειψε να στείλει ένα μήνυμα προς τον Πέτρο Μπούτο λέγοντας: «Ήταν ο πιο άξιος και δύσκολος "αντίπαλος" που είχα να αντιμετωπίσω στην επαγγελματική μου καριέρα. Του εύχομαι να συνεχίσει να μας προσφέρει ποιότητα».