Στον δρόμο κινδυνεύει να βρεθεί ένας άνθρωπος που η ζωή του γύρισε την πλάτη και δεν έχει το παραμικρό στήριγμα.

Κάποτε ήταν εξαιρετικός μουσικός, αλλά έμεινε άνεργος, άστεγος και χωρίς κανένα στον κόσμο, ενώ το χρόνιο πρόβλημα αλκοολισμού που αντιμετωπίζει, επιβάλλει να έχει πάντα κάποιον δίπλα του.

Κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορεί να κατοικήσει στο διαμέρισμα που του προσέφερε για να μείνει δωρεάν μια γυναίκα, η οποία είναι κάτοικος Βόλου, όταν ο Δήμος έπαψε λόγω έλλειψης κονδυλίων να καταβάλλει το ενοίκιο για ένα άλλο σπίτι όπου τον είχε εγκαταστήσει.

Έτσι, ο δύστυχος πρώην μουσικός φιλοξενείται εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο της πόλης, το οποίο όμως δεν μπορεί να τον κρατήσει άλλο! Μοναδική του ελπίδα πια είναι ένα ίδρυμα εκτός Μαγνησίας, αλλά εδώ και δέκα μέρες το ΔΣ δεν έχει συνεδριάσει για να αποφασίσει αν θα τον δεχτεί.

Ένα άλλο ανθρώπινο «ναυάγιο» άφησε την τελευταία του πνοή στην μικρή πλατεία της εκκλησίας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο κέντρο του Αιγίου. Ήταν ένας άστεγος περίπου 50 χρόνων, που όλοι έβλεπαν να περιφέρεται στους δρόμους με μια τσάντα, στην οποία είχε τα ελάχιστα υπάρχοντά του, αλλά δεν έδιναν σημασία.

Στις πλάκες δίπλα στην είσοδο της εκκλησίας, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, αναζήτησε καταφύγιο για να αντιμετωπίσει την παγωνιά, αλλά η καρδιά του δεν άντεξε και ξεψύχησε μόνος και άγνωστος, όπως είχε ζήσει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook