Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυτιλήνης φαίνεται πως βρίσκεται ο «δράκος» που έχει προκαλέσει τον τρόμο στον γυναικείο πληθυσμό του νησιού, καθώς εδώ και 2,5 μήνες εντοπίζει νεαρές κοπέλες που περπατούν μόνες και τους επιτίθεται με σκοπό να τις βιάσει!

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 50 χρόνων, που ήδη αναγνωρίστηκε από το τελευταίο του θύμα. Ήταν μια 19χρονη κοπέλα, την οποία πλησίασε από πίσω, στην Μυτιλήνη και επιχείρησε να την ρίξει στο έδαφος για να της βγάλει τα ρούχα.

Όμως, εκείνη βρήκε το θάρρος να αντισταθεί σθεναρά και ο επίδοξος βιαστής αρκέστηκε σε ασελγείς χειρονομίες στο στήθος και τα γεννητικά της όργανα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος του 50χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται, καθώς υπάρχουν και άλλες απόπειρες που παραμένουν ανεξιχνίαστες και πιθανολογείται ότι τις διέπραξε ο ίδιος.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, είχε ασελγήσει τα ξημερώματα της 27ης Αυγούστου σε μια 27χρονη, το πρωί της 28ης Αυγούστου σε μια 25χρονη και τα χαράματα της 29ης Αυγούστου σε μια 19χρονη!